Lezing over het Kennis Boek

kosmos n Op zaterdag 10 februari wordt, om 15.00 uur, aan de Louise de Colignylaan 12 een lezing gegeven over het Kennis Boek, ook wel het Gouden Boek van de Gouden Tijd genoemd. De lezing duurt zo'n anderhalf uur en is gratis.

"We beleven een tijd vol snelle veranderingen. Dat stelt ons voor vragen als: Wat is er gaande en wat kan ik doen? Het Kennis Boek onthult aan de mensheid een kosmisch plan dat in werking is om ons te begeleiden in een nieuwe fase van onze evolutie. Het is een gids die ons innerlijk weten wakker roept en ons terugbrengt bij ons ware zelf. De tekst is geladen met een hoge energie frequentie, bevat de essentie van alle heilige boeken en opent ons brein voor nieuwe perspectieven. Zo versnelt het lezen ons evolutieproces en biedt zicht op een wereld van vrede en vriendschap, tolerantie en respect. Hoe meer mensen het boek lezen, hoe sneller het bewustzijn van de gehele mensheid verhoogd wordt. Wanneer we allen onze verantwoordelijkheid nemen en ons de urgentie van samenwerken realiseren, kunnen we betere keuzes maken en onze verschillen overstijgen", aldus Nel Bijlmer.
Voor wie geïnteresseerd is, zijn er na de lezing drie hoofdstukken gratis beschikbaar.
De lezing wordt gegeven door Nel Bijlmer, lid van de Wereld Broederschap Unie, Vereniging van Nederland.
Graag van tevoren aanmelden bij 0624759460.


Bijeenkomst vervalt

koffie n Op vrijdag 9 februari zou er de maandelijkse koffieochtend in de Regenboogkerk aan de Mauritslaan zijn.

Doordat er rondom de Regenboogkerk met ingang van 5 februari hard gewerkt gaat worden aan het opnieuw inrichten van de omgeving van de kerk, is het voor de mensen die daaraan werken niet prettig dat er steeds mensen in en uit de kerk lopen. "En daar hebben we begrip voor: mede ook om tijdens deze werkzaamheden ongelukken te voorkomen. We hopen dat ook u daar begrip voor hebt", aldus de organisatie.
"Inmiddels hebben we een locatie ter onze beschikking voor onze bijeenkomst in maart: dat wordt de bibliotheek. Mocht deze afstand voor u te groot zijn dan willen wij u vragen een beroep te doen op onze autodienst. Het mag voor u geen belemmering zijn om te komen. Begin maart berichten wij u over de autodienst en de koffieochtend in de bibliotheek."
Op 9 februari dus geen koffiebijeenkomst, in maart in de bibliotheek.


K&O Oegstgeest

kunst n Op vrijdag 23 februari om 10.30 uur vertelt Marie-Claire Valck Lucassen op enthousiaste en deskundige manier over humor in de 17e eeuwse schilderkunst en verwijst naar de tentoonstelling in het Teylers Museum in Haarlem: De kunst van het lachen: humor in de Gouden Eeuw. € 12,50. K&O Lange Voort.