Huurders MeerWonen zoekt bestuursleden

meedenken n Stichting Huurders MeerWonen is op zoek naar twee nieuwe bestuursleden.

Huurders van MeerWonen en leden van de diverse bewonerscommissies zijn van harte welkom zich in te gaan zetten als lid bestuurder van de Stichting Huurders MeerWonen.

Nieuw bestuursleden kunnen rekenen op een wettelijke maximale vergoeding, van wat een vrijwilliger per jaar mag bijverdienen. Heeft dit schrijven uw belangstelling aangespoord om de stap te nemen, neem dan contact op met onze secretaris.

Interesse? Schrijf naar: Secretaris Stichting Huurders MeerWonen, Nico van der Meij, nf.vandermeij@huurdersmeerwonen.nl, Tel: 0610459580.


Preview 'Save the Earth' tijdens VVD-fundraising

film n De nieuwe theaterproductie over het leven van Wubbo Ockels 'Save the Earth' geeft een preview van de voorstelling tijdens het VVD-fundraising diner op zaterdag 17 februari in La France.

Jörgen Raymann en Eddy Zoey vertolken de hoofdrol in deze theaterproductie over het leven van Wubbo Ockels, Nederlands eerste astronaut met zijn vele innovatieve projecten. Tijdens de avond zal de band een intieme live-preview geven. Ook Joos Ockels, de weduwe van Ockels heeft haar medewerking toegezegd en zal op de avond een toelichting geven.
Michiel Teeuwen, voorzitter van VVD Oegstgeest: "De uitbreiding van het fundraising programma is met deze preview uniek voor Oegstgeest en versterkt het thema duurzaamheid." De producent, George Ongkiehong, is verheugd over de uitnodiging om alvast naar buiten te treden met deze speciale voorstelling en vindt dat het thema past bij Oegstgeest als een van de meest duurzame gemeenten van Nederland. Voor aanmeldingen: secretaris@vvdoegstgeest.nl