De loop vindt plaats in het donker over een verrassend parcours. Iedereen loopt met een hoofdlamp onder begeleiding van een teamlid van Werun4all.
De loop vindt plaats in het donker over een verrassend parcours. Iedereen loopt met een hoofdlamp onder begeleiding van een teamlid van Werun4all. Foto: WeRun4all

Eerste nighttrail van Oegstgeest

Primeur n Het Oegstgeester Roparun team Werun4all houdt op zondagavond 11 februari de eerste nighttrail van Oegstgeest.

De loop vindt plaats in de avond in het donker over een verrassend parcours en bedraagt ongeveer acht kilometer. Het is donker dus iedereen loopt met een hoofdlamp onder begeleiding van een teamlid van Werun4all.

De start is vanaf 18.00 uur en begint bij het clubhuis van Loopgroep Oegstgeest (tafeltennishal Pecos, De Voscuyl 42, Oegstgeest, voorbij de sporthal aan het eind rechts).

160.000 euro

Werun4all doet dit jaar voor de achtste keer mee aan de Roparun, een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam en heeft in al die jaren al meer dan 160.000 euro verzameld voor de Roparun, een stichting die geld inzamelt voor kankerpatiënten. Het inschrijfgeld gaat volledig naar het goede doel.

Het inschrijfgeld voor de trail bedraagt €12,50 (contant) en is inclusief hoofdlampje met na afloop warme chocolademelk met slagroom. Wees snel, want vol is vol. Geef je op via trail@werun4all.nl vóór 4 februari.

Meer info over WeRun4all staat op Internetpagina www.werun4all.nl of op Facebook.

Tijdens de nighttrail lopen ze met hoofdlampen. | Eigen foto