Afbeelding
Foto:

Feestelijk jaar voor Stichting Evenementen

evenementen n In de eerste maanden van het nieuwe jaar zullen diverse nieuwe jeugdwerkcursussen van start gaan bij de Stichting Evenementen, die dit jaar 25 jaar bestaat.

In de eerste maanden van dit jaar zullen diverse jeugdwerkcursussen van start gaan. Zo is dinsdag 9 januari een speciale kookcursus voor kinderen van 7 en 8 jaar begonnen.
Vanaf woensdag 10 januari kunnen kinderen van 8 tot en met 12 jaar houten voorwerpen gaan maken tijdens Woodykids.
Volgende week start Fem Stamkart op de dinsdag met een nieuwe teken/schildercursus voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Ook hoopt Yogadocente Jeannette Grootendorst-Nijhuis op deze dag te kunnen starten met nieuwe yogacursussen voor kinderen.
Zondagmiddag 28 januari laten kinderen die deelgenomen hebben aan de danscursussen, Voice4Kids, de cursussen Djembé en Percussie en Toneel spelen tijdens een presentatie zien wat ze tijdens de eerste helft van het cursussenseizoen hebben geleerd. Kaarten voor deze uitvoering zijn via de Evenementenwebsite te reserveren.

Na de voorjaarsvakantie zullen diverse andere jeugdwerkcursussen van start gaan.

In het jubileumjaar zullen diverse Evenementenreizen worden georganiseerd. Op dinsdag 20 verzorgt de Stichting Evenementen een musicalreis naar de musicalklassieker Fiddler on the Roof in het nieuwe Luxortheater in Rotterdam
Thomas Acda, die de hoofdrol van Tevye speelt, neemt je op innemende en geestige wijze mee in deze meeslepende musical. Fiddler on the Roof, met 'If I Were A Rich Man' en vele andere beroemde evergreens, gaat over een wereld op de vlucht waarin uiteindelijk de liefde overwint.

Meer informatie: www.st-evenementen.nl of 071-5171540.


LOHC-Koor in Paradiso

muziek n Een unicum in de historie van LOHC: op 14 januari zal het LOHC-Koor (het eerste hockeykoor van Nederland) een optreden verzorgen tijdens de Paradiso Korendagen 2018. Om 12.30 uur zal LOHC Koor in de grote zaal, onder de naam The Voice of LOHC, zijn beste nummer ten gehore brengen. Kaartjes zijn bij de ingang van Paradiso in Amsterdam te koop voor 3 euro.