Deze keer gaat de MEC-wandeling buiten de grenzen van Oegstgeest: uitwaaien aan de zee bij Katwijk. Deelnemers lopen onder andere langs de laagwaterlijn en kijken wat daar zoal ligt. Dat is iedere keer weer een verrassing.
Deze keer gaat de MEC-wandeling buiten de grenzen van Oegstgeest: uitwaaien aan de zee bij Katwijk. Deelnemers lopen onder andere langs de laagwaterlijn en kijken wat daar zoal ligt. Dat is iedere keer weer een verrassing. Foto: PR IVN

Wandeling langs het strand

natuur n Zondag 14 januari organiseert het Milieu Educatie Centrum Oegstgeest (MEC) weer een wandeling, deze keer buiten de grenzen van Oegstgeest. Deelnemers gaan uitwaaien aan de zee bij Katwijk en lopen onder andere langs de laagwaterlijn en kijken wat daar zoal ligt. Er lopen gidsen mee van het IVN regio Leiden die meer kunnen vertellen over de strandvondsten. De wandeling is ook heel geschikt voor kinderen met hun (groot)ouders. De wandeling is niet geschikt voor rolstoelen. De excursie is bedoeld voor inwoners van Oegstgeest van alle leeftijden, maar ook anderen zijn welkom. Voor deze wandeling graag aanmelden op info@mecoegstgeest.nl. De wandeling is gratis en duurt tot ongeveer 11.30 uur. Verzamelen om 9.30 uur op het marktplein aan de Lijtweg.