Rozendrive bij De Schrandere Vos

bridge n Bridgeclub De Schrandere Vos uit Oegstgeest organiseert op zaterdagmiddag 20 januari weer haar jaarlijkse Rozendrive.

Iedereen die kan en wil bridgen is daarbij van harte welkom. Er wordt gespeeld in een gezellige ambiance.

De middag begint om 14.00 en duurt tot ca 17.15 uur. Aanmelden kan via DeSchrandereVos@gmail.com of telefonisch via 06 233 288 14. Vanaf 13.30 tot 13.45 uur kan men zich ook inschrijven in de zaal, de aula van de Leo Kannerschool aan de Hazenboslaan 101 in Oegstgeest. In dat geval geldt: vol is vol.

Indien u lid bent van de Nederlandse Bridgebond wilt u dan bij de inschrijving uw bondsnummer vermelden. Dit in verband met de toekenning van Meesterpunten.

Er zijn mooie, verse rozen in alle kleuren en maten te winnen. Iedereen gaat met minimaal één roos naar huis. Het bestuur van De Schrandere Vos zorgt voor een (zelf gebakken) versnapering voor bij de koffie. Voor niet leden is het een prima manier om eens kennis te maken met de vereniging.

De kosten van deelname bedragen € 8,00 per paar, te voldoen aan de zaal bij inschrijving. Nogmaals, u bent van harte welkom. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de wedstrijdleiders van de middag, Jan Schreurs (06 233 288 14) of Bernardine Jansen (06 104 945 17).


Twee WIJC-ers kmpioen

schaatsen n Drie leden van de Warmondse IJsclub stonden na afloop van hun Zuid-Hollands kampioenschap op het podium.

Patricia Koot won in de vroege ochtend van zondag 7 januari tweemaal de 500m en werd op die afstand Zuid-Hollands kampioen bij de meisjes pupillen. Patricia ontving ook de wisselbokaal die sinds 1975 jaarlijks naar het snelste meisje van het ZHK gaat. Bij de heren neo-senioren werd Kees Heemskerk kampioen van Zuid-Holland en stond zijn clubgenoot Sander van der Geer naast hem op de tweede plaats.