Afbeelding
Foto:

Gedichtenwedstrijd Amnesty

poëzie n Iedereen, jong en oud, wordt uitgenodigd een gedicht van maximaal 16 regels in te sturen voor de gedichtenwedstrijd.

Het onderwerp is vrij, zolang het te maken heeft met de doelstellingen van Amnesty International, kortweg: de Rechten van de Mens en de Rechten van het Kind.
Deelnemen kan tot 5 mei, de Dag van de Vrijheid. Dan buigt een deskundige jury zich over de inzendingen. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de leeftijden van de dichters.
De hoofdprijzen (één voor jongeren en één voor volwassenen) zijn mooie, originele afdrukken van de winnende gedichten.
Ook worden de gedichten naar Amnesty International gestuurd, die ze mag publiceren.


Inzendingen kunnen gestuurd worden naar: amnestyoegstgeest@hotmail.com, of op papier naar: Amnesty Oegstgeest, Louise de Colignylaan 13, 2341 CG Oegstgeest. Graag vermelden: naam, leeftijd, m/v en adres of e-mailadres.


Eigenlijk wint elke deelnemer een eervolle prijs, want de inzendingen worden opgenomen op de website oegstgeest.amnesty.nl.


Rabobank Nieuwjaarsconcert

muziek n Muziekvereniging Harmonie Katwijk verzorgt zaterdag 20 januari het Rabobank Nieuwjaarsconcert in de H. Willibrordkerk in Oegstgeest.

De harmonie luidt het nieuwe jaar in door een breed repertoire te spelen, van klassiek tot pop.

Kaarten voor het concert zijn af te halen bij het Rabobank kantoor aan de Lijtweg in Oegstgeest. Het concert is gratis voor klanten van de Rabobank in Oegstgeest. De kerk gaat om 19.45 uur open en om 20.15 uur begint het concert.