van links naar rechts: Katinka Docter, Pippa Schippers, Eeke Bunjes, Eline Heiligers, Eva Frigo, Dafne Oosterlee, Fiene Janssens en Sara Luigies.
van links naar rechts: Katinka Docter, Pippa Schippers, Eeke Bunjes, Eline Heiligers, Eva Frigo, Dafne Oosterlee, Fiene Janssens en Sara Luigies. Foto: PR

MO13-1 VV Oegstgeest pakt zaalcup in vakantie

voetbal n Vrijdag 29 december pakten de meiden van VV Oegstgeest de Horesco Horecavo zaalcup in Noordwijk in de categorie onder 13 jaar.

De speelsters lieten hun leeftijdsgenoten van Quick Boys, FC Lisse, FC Rijnvogels (2x) en VV Foreholte achter zich.

Coach en trainer Fred van der Lubbe was trots op het verzorgde positiespel van 'zijn meiden'.


Informatiebijeenkomst voor jeugd fusieclub FC Oegstgeest

voetbal n Op zaterdag 13 januari zijn er twee bijeenkomsten gepland voor de jeugd, ouders en trainers van voetbalverenigingen UDO en Oegstgeest waarin ze bijgepraat worden over de fusieclub FC Oegstgeest, die in augustus 2018 van start gaat.

Lennart Zomer (vv Oegstgeest) en John Slierings (vv UDO) zullen de aanwezigen informeren aan de hand van een presentatie waarin onder andere aan de orde komen: hoe gaat er samengevoegd worden, wat zijn de ambities, welke clubactiviteiten worden er ontplooid en hoe gaat de accommodatie er uit gaat zien.
De presentatie voor de onderbouw (O8 tot en met O12) start om 09.30 uur en die van de bovenbouw (O13 tot en met O19) start om 11.00 uur. Beiden vinden plaats in de kantine van v.v.Oegstgeest.


BCO start competitiehelft met winst

biljart n Met goede moed reisde BCO/Paeoniapassion.com dit weekend af naar biljartvereniging Onder Ons.

De eerste competitiehelft is tegenvallend verlopen met 10 punten uit 11 wedstrijden. Daarom is de teamopstelling is drastisch aangepast. Paul Witteman is kopman af en gaat weer terug naar de 4e plek. Bob van Ingen Schenau gaat van plek 3 naar kopman. Rens Hoeba schuift een plek omhoog van 4 naar 3. Robert Koster blijft op plek 2. De start is in ieder geval goed met een 6-2 overwinning tegen Take 5.