Anja ter Brugge, Justyna Stoker, Ans van der Salm, Francine Meus. | Foto WT
Anja ter Brugge, Justyna Stoker, Ans van der Salm, Francine Meus. | Foto WT Foto:

Druk afscheid huisarts Van der Salm in La France

vertrek n Op vrijdag 15 december werden patiënten van huisartsenpraktijk Apollolaan van huisarts mw. J.E.M. van der Salm in de gelegenheid gesteld persoonlijk afscheid van haar te nemen in partycentrum 'La France'.

Na bijna 25 jaar werkzaam geweest te zijn als huisarts draagt zij haar praktijk in Oegstgeest per 1 januari 2018 over aan twee jonge, maar ervaren en enthousiaste huisartsen, mw. F.C.C. Meus en mw. A. ter Brugge.

Er was grote belangstelling voor de receptie waarop de patiënten tevens kennis konden maken met de twee nieuwe huisartsen. De gehele middag stonden patiënten in de rij om hun huisarts te bedanken voor haar inzet en goede zorgen.

Mw. Meus en mw. Ter Brugge studeerden aan de Universiteit Leiden. Zij waren na hun artsexamen beiden gedurende enkele jaren werkzaam binnen het specialisme gynaecologie en verloskunde. Na hun opleiding tot huisarts hebben zij als huisarts bij verschillende huisartsenpraktijken in de regio waargenomen. Mw. Meus was het afgelopen jaar reeds werkzaam in Huisartsenpraktijk Apollolaan, Mw. Ter Brugge was voornamelijk werkzaam in Gezondheidscentrum Spoorwijk in Den Haag. Beide huisartsen zien de overname van de praktijk als een mooie uitdaging en gaan met een gezonde dosis enthousiasme van start.

Huisartsenpraktijk Apollolaan zal onder dezelfde naam voortbestaan. De opvolgsters zullen beiden drie dagen in de week spreekuur houden. Door een persoonlijke benadering, hun deskundigheid en toegankelijkheid hopen zij samen met de assistentes en de verpleegkundig specialist mw. Stoker goede zorg te kunnen bieden aan al hun huidige en toekomstige patiënten.