De Antaris Sixty6 is zeer praktisch ingericht, vrijwel onderhoudsvrij en beschikt over uitmuntende vaareigenschappen.
De Antaris Sixty6 is zeer praktisch ingericht, vrijwel onderhoudsvrij en beschikt over uitmuntende vaareigenschappen. Foto:

Eindejaarshow bij Poelgeest

varen n In de dagen tussen Kerst en oud en nieuw organiseert Jachthaven Poelgeest weer de traditionele eindejaarshow. Op 27, 28, 29 en 30 december is het mooie assortiment van Antaris en Maril te bewonderen in de showroom te Oegstgeest.

Met de Maril 6Nxt en de populaire Antaris Fifty5 en Sixty6 heeft Poelgeest een aantal regelrechte hits in huis. Deze boten worden geheel in Nederland gebouwd en onderscheiden zich door een superieure afwerking en kwaliteit. Ook zijn de boten zeer praktisch ingericht.
In de showroom is al een flinke voorraad 2018 modellen te zien. Er is dit jaar gekozen voor een grote verscheidenheid aan kleuren, stofferingen en opties waardoor een goed beeld van de mogelijkheden ontstaat. En wie zijn oog op een bepaalde uitvoering laat vallen kan natuurlijk in het voorjaar als eerste het water op.
Naast de nieuwe schepen is er tijdens de eindejaarshow een ruim en gevarieerd aanbod van occasion sloepen en tenders. Al deze boten zijn door Poelgeest in hun beste staat gebracht en staan stuk voor stuk garant voor jaren vaarplezier.
De eindejaarshow wordt gehouden van 11.00 tot 17.00 uur in de showroom van Jachthaven Poelgeest aan de Hugo de Vrieslaan 1 te Oegstgeest. Een voorproefje van het assortiment: www.poelgeest.nl.