Marc du Maine, Cor Varkevisser, Huig Jan Heeringa en Jan van den Broeck bezegelen de toekomstige samenwerking. | Foto PR
Marc du Maine, Cor Varkevisser, Huig Jan Heeringa en Jan van den Broeck bezegelen de toekomstige samenwerking. | Foto PR Foto: PR

Trainers FC Oegstgeest tekenen

voetbal n Donderdag 14 december zijn de contracten getekend voor het trainerschap bij FC Oegstgeest in seizoen 2018 – 2019.

Huig Jan Heeringa tekende als hoofdtrainer en Cor Varkevisser als assistent-trainer. Op de foto worden de getekende contracten overhandigd door beoogt FC Oegstgeest voorzitter Marc du Maine en beoogt tweede-voorzitter Jan van den Broeck. De twee trainers zijn tot het eind van dit seizoen nog actief voor VV Oegstgeest.


Oliebollentoernooi bij Pecos

tafeltennis n Bij tafeltennisvereniging Pecos is vrijdag 29 december het jaarlijkse oliebollentoernooi.

Tevens worden die avond alle kampioenen gehuldigd. Aan het toernooi kunnen ook beginners, introducés, ouders, partners en kinderen van leden en oud-leden meedoen. De gezelligheid staat voorop.

Aanmelden is niet nodig, aanvang 20.00 uur..


Clubs halen € 18.857,- op

clubactie n Lotenverkopers van de Grote Clubactie zijn ook dit jaar weer fanatiek aan de slag gegaan voor hun sport-, cultuur- of hobbyvereniging. De opbrengst in Oegstgeest is in totaal € 18.857,-.

Gezamenlijk is er 8,9 miljoen euro opgehaald met 5.500 deelnemende verenigingen. In de afgelopen drie jaar is de opbrengst uit de Grote Clubactie per club gestegen met gemiddeld 22 procent.

Dit jaar deden in Oegstgeest de volgende verenigingen mee:
- Christelijke Korfbalvereniging Fiks - € 1.617,60
- V.V. Oegstgeest - € 1.884,00
- O.G.A.V. - € 1.636,80
- Scouting Shawanos - € 1.300,80
- Stichting Sagara Satrya's - € 1.572,00
- Ponycentrum Leeuwenhoek - € 1.795,20
- VV UDO - € 1.879,20
- T.T.V. Pecos - € 120,00

Al 45 jaar draagt de Grote Clubactie bij aan de financiële gezondheid van duizenden clubs in Nederland. Voor veel verenigingen een onmisbare bron van inkomsten. Clubs kunnen met de opbrengst bijvoorbeeld materialen vervangen, het clubhuis onderhouden en activiteiten organiseren.