Bingo later

bingo n De Bingo bij Radius is wegens de barre weeromstandigheden niet doorgegaan op 11 december, maar gaat bij goed weer aaanstaande maandag, 18 december, wel door.

Maandag 18 december. Aanvang: 14.00 uur zaal open van 13.30 tot 16.30 uur
Locatie: Haeswijkflat.


Informatieavond weekje later

voetbal n Vanwege de winterse weersomstandigheden is de informatieavond over fusieclub FC Oegstgeest verplaatst.

Aanstaande maandag, 18 december in plaats van 11 december, vindt in het clubhuis van Vv UDO van 20.00 tot 22.00 uur een informatieavond over de voortgang van de fusie tussen UDO en Vv Oegstgeest plaats.


Duurzaam ondernemen

duurzaam n Sinds kort zijn in de parkeergarage van Corpus drie oplaadpunten geïnstalleerd voor elektrische fietsen.

Bezoekers en congresdeelnemers kunnen vanaf nu tijdens hun bezoek hun e-bike opladen en de auto laten staan.

Ook in het kader van duurzaamheid: op maandag 13 november vond de overhandiging plaats van de Dunea 'Kraanwaterkaraffen Estafette' in Oegstgeest. Met deze estafette wil Dunea horecaondernemers stimuleren om ook kraanwater aan klanten te schenken.


Lokaal Fonds Oegstgeest

steunen n Het Lokaal Fonds Oegstgeest (LFO) is een echt gemeenschapsfonds. Het LFO bevordert de lokale filantropie en doet dit onder andere door het werven en organiseren van donaties.

Inmiddels heeft het fonds al vele euro's aan donaties ontvangen en daarmee tal van lokale goede doelen geholpen zoals:
- Het Jan Wolkers muurgedicht
- Bijdrage aan de Syrische maaltijd in het Dorpscentrum
- Stemmen van de piano voor Hofwijck
- Kindertheater Buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel
- Het fietsproject van Jaap van den Broek, fietsen voor vluchtelingen

Met de donatie aan het Muurgedicht van Jan Wolkers is ook de Samenwerking tussen het Cultuurfonds Oegstgeest en het Lokaal Fonds Oegstgeest een feit geworden. Door de samenwerking kunnen de gemeenschappelijke doelen nog beter bereikt worden.
Inwoners die iets willen doen voor de Oegstgeester samenleving, kunnen het LFO steunen met een gift. Alle donaties zijn van harte welkom, klein of groot.
Giften zijn welkom op rekeningnummer IBAN: NL68 RABO 0307 8592 74 t.n.v. Stichting Lokaal Fonds Oegstgeest. Stichting Lokaal Fonds Oegstgeest heeft een anbi-beschikking. Dat betekent dat giften aan de stichting aftrekbaar zijn voor de belastingen.