Oudejaars-bijeenkomst

ontmoeting n De gemeente Oegst­geest organiseert ook dit jaar een oudejaarsbijeenkomst in het gemeentehuis.

Een goed moment om terug te blikken op het afgelopen jaar, en naar de toekomst te kijken. Tijdens de bijeenkomst op 19 december, die duurt van 20.00 tot 22.00 uur, zal burgemeester Jaensch zijn gedachten laten gaan over 2017 en de erepenning van Oegstgeest uitreiken.


Late Night X-Mas Shopping

winkelen n Heel Oegstgeest kan alvast in de kerststemming komen tijdens het speciale Late Night X-Mas Shopping event op 15 december in winkelcentrum Lange Voort.

Van 18.00 tot 21.00 uur kan het winkelend publiek genieten van speciale aanbiedingen. Om 19.00 uur worden, als aftrap van de gezellige avond, de lichtjes in de kerstboom ontstoken. Voor iedereen is er dan een kopje koffie, thee, warme chocomel of glühwein met een vers kerstkransje.

De gehele avond lopen er kerstdames door het winkelcentrum met lekkere hapjes. Om de gezelligheid compleet te maken is er een kerstkoor aanwezig. Ook kunnen bezoekers op de foto met kerstman die rondrijdt in het winkelcentrum op zijn unieke kerstkar.

Ook op zondag 24 december is het van 12.00 tot 16.00 uur volop feest in Winkelcentrum Lange Voort.


Schoolplein

ontwerp n Donderdag 21 december om 19.30 uur zal op CBS Joris de Witte voor alle geïnteresseerden het ontwerp van hun nieuwe schoolplein worden onthuld. Het nieuwe plein is niet alleen van waarde voor de leerlingen, maar het is ook een waardevolle toevoeging voor de wijk. Het plein moet komend voorjaar gerealiseerd worden.