Begeleiding voor werkzoekende 'senioren': JobRotary

werk n Zodra mensen de leeftijd van 45 hebben bereikt, wordt het vaak lastiger om een nieuwe baan te bemachtigen. Om juist dié groep extra steun in de rug te geven heeft serviceorganisatie Rotary enige jaren geleden JobRotary in het leven geroepen.

Geselecteerde leden van Rotaryclubs in heel Nederland fungeren als jobmentor en staan werkzoekende senioren kosteloos bij in hun zoektocht. Sinds deze zomer is In onze regio Rotaryclub Oegstgeest en Omstreken ook actief met een paar JobRotary mentoren.

JobRotary heeft geen banen op de plank liggen en is ook geen vacaturebank. Wèl stellen JobRotary mentoren belangeloos hun kennis en kunde, ervaring en zonodig contacten beschikbaar.

Mentoren stellen belangeloos hun kennis en kunde beschikbaar

Iedere werkzoekende senior die gemotiveerd is om zelf aan de slag te gaan met het vinden van een nieuwe baan, kan een beroep doen op JobRotary, in beginsel ongeacht opleiding of beroep.

Van de mensen die JobRotary sinds haar oprichting heeft begeleid, blijkt maar liefst 60% binnen een half jaar weer aan de slag te kunnen. Ook de ervaring in onze regio is erg positief.
"Bent u een werkzoekende senior en heeft u behoefte aan aanvullende ondersteuning bij het vinden van uw toekomstige bestemming? Meld u dan voor een oriënterend gesprek op de ondergenoemde site. Nadere informatie over JobRotary in de regio: pvangrevenstein@gmail.com

www.jobrotary.nl