Kerstmarkt op het Boerhaaveplein

kerst n Op zaterdag 9 december is er op het Boerhaaveplein weer een gezellige kerstmarkt.

Snackbar 't Haasje en Buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel organiseren deze gezellige markt van 10.00 tot 15.00 uur.

Het Boerhaaveplein staat er op zijn kerstbest bij, volledig in kerstsfeer en vol met kramen waar men vanalles kan vinden wat met kerst van doen heeft.

Kraampjes met (eigengemaakte) Oegstgeester producten, kerstattenties, eigen gemaakte kerstartikelen en leuke hebbedingetjes zijn op deze gezellige kerstmarkt te vinden. Bezoekers kunnen rond een knapperend vuurtje genieten van vers gerookte paling, een glaasje glühwein en overheerlijke kroketjes.

Op het plein is een kleine schaapskudde aanwezig uit de stal van Henk Heemskerk.


Kerstmarkt in Superrr Poelgeest

kerst n Dagcentrum Poelgeest (onderdeel van 's Heeren Loo) organiseert dit jaar een kerstmarkt in het magazijn van de Superrr. De markt wordt jaar gehouden op woensdag 13 december van 14.00 tot 18.00 uur. Er komen gezellige kraampjes die zelfgemaakte spulletjes verkopen. Ook kan men snuffelen tussen Tupperware, baby-spulletjes, kerstartikelen, sieraden, tassen en sjaals.

Daarnaast is er een kleurwedstrijd, is er warme chocolade melk en erwtensoep, en wordt gratis geschminkt. Ook kunnen kinderen een glittertattoo laten zetten.
Dit jaar komt er een kraampje van 'Natuurlijk leven', die demonstraties 'kruidenzalf maken' geeft en kruidenpakketjes verkoopt. Deze zijn leuk als cadeau of om zelf aan de slag te gaan om je eigen kruidenzalf te maken.
Ook komt er een fotograaf, waar je je eigen kerstfoto met kerstwens kunt laten maken.