Kerstviering PGO

kerst n Op woensdag 20 december van 16.30 uur tot ongeveer 19.30 uur is er voor senioren van de PGO en andere belangstellende senioren een Kerstviering in het Dorpscentrum aan de Lijtweg.

Het belooft een afwisselend en boeiend programma te worden, waaraan onder andere Cappella pro Cantibus haar medewerking zal verlenen. Evenals andere jaren is er een eenvoudige maaltijd.

Opgeven voor 13 december. Vervoer kan geregeld worden. Contact: Mevr. A. Brandt tel. 5174386, Mevr. B. van Delft, tel. 5154957


Koffieochtend

kerst n Op vrijdag 8 december is er de maandelijkse koffieochtend in de Regenboogkerk aan de Mauritslaan te Oegstgeest.

Iedereen is van harte welkom om 10.00 uur. De bijeenkomst staat open voor gemeenteleden en belangstellenden en is bedoeld om elkaar te ontmoeten. Deze maal is het een kerst-koffiebijeenkomst.

Pianiste mevrouw A. van Heurn komt graag voor de bezoekers spelen. Ook zullen er liederen gezongen worden, en worden een verhaal en gedichten voorgedragen. "Een kind is ons geboren!"

Wanneer het moeilijk is om zelfstandig naar de kerk te komen, dan kan men voor vervoer bellen met mw. J.C. van Cuilenburg-Pasma, (071) 5170435 of mw. T. Roelofsen (071) 5155739.


Kerstconcert met samenzang

kerst n Net als andere jaren verzorgt het Gemengd Koor van de H. Willibrordkerk uit Oegstgeest een kerstconcert met samenzang. Op zondagavond 17 december om 20.00 uur is iedereen van harte welkom in de H. Willibrordkerk.

Te horen zijn onder andere werken van Britten, Lauridsen, Todd, Rutter, Howells en Bach. Natuurlijk kan men ook weer meezingen bij de samenzangliederen. Het concert staat onder leiding van Mijke de Ru. De instrumentale omlijsting wordt verzorgd door organist-pianist Martin Gordijn, harpist Nick Scholten en celliste Hieke van Hoogdalem.

H. Willibrordkerk, Rhijngeesterstraatweg 35. Aanvang 20.00 uur. Toegang gratis.


Kerstconcert Kamerkoor

kerst n Het Kamerkoor Oegstgeest onder leiding van Sarah Elias verzorgt op zondag 17 december om 16.00 uur een Kerstconcert in de Protestantse Kerk, Herenweg 82 in Warmond.

De solisten zijn Remmert Velthuis (bas) en Niek van der Meij (orgel). Het Backer-ensemble zorgt voor de instrumentale begeleiding en een intermezzo. Het koor zingt onder andere werken van Telemann, Buxtehude, Berlioz en Rossini. Het concert wordt besloten met samenzang van kerstliederen. Toegang is €10 incl drankje. (Voor kinderen vanaf 12 jaar €5, jonger dan 12 jaar gratis). Toegangskaarten zijn te koop vanaf een half uur voor aanvang van het concert bij de kerk of bij de koorleden.