Tafeltennissers Pecos naar promotiegroep

tafeltennis n Met een 8-2 zege op VVV heeft Pecos zich definitief geplaatst bij de zes ploegen die in het voorjaar om promotie naar de eredivisie tafeltennis spelen.

Echt spannend was het al weken niet meer en ook het duel tegen de Leidschendammers was snel beslist.

Pecos gaat in het voorjaar van 2018 strijden om een plek in de eredivisie van het tafeltennis

Pecos liep op eigen tafel snel uit naar 4-0. Youri Soons verslikte zich daarna in Patrick Bruijne en verloor van Nolan Schultz, maar dankzij voortreffelijke optredens van Tony Nader en René Waterreus kwam er toch een royale overwinning op de borden.

Pecos staat nu tweede in de poule.

promotiegroep

In de slotronde moeten de Oegstgeestenaren naar kampioen Hilversum en zou Tempo Team nog langszij kunnen komen, maar hoe dan ook zijn deze drie teams volgend jaar van de partij in de promotiegroep van de eerste divisie. Vanuit de andere eerstedivisiegroep melden zich daar Avanti en SKF bij, plus de winnaar van het duel Veluwe-Vriendenschaar van komende zaterdag.

Pecos 2

Net zo spannend is de ontknoping voor Pecos 2, dat op bezoek bij Scylla 2 zaterdag minimaal gelijk moet spelen om de titel in de tweede divisie te behalen. Tegen hekkensluiter HTC werd met 9-1 gewonnen. Alleen Maroun Nader liet een puntje liggen.