Edgard Creemers, Ruben van Duijvenvoorde, Inge Oosterhuis-Gijsbers, Eric Bouw en Sven Spaargaren vormen de top 5 van de VVD-lijst. | Foto PR
Edgard Creemers, Ruben van Duijvenvoorde, Inge Oosterhuis-Gijsbers, Eric Bouw en Sven Spaargaren vormen de top 5 van de VVD-lijst. | Foto PR Foto: PR

VVD-Oegstgeest maakt top 5 kandidaten verkiezingen bekend

politiek n De algemene ledenvergadering van de VVD Oegstgeest heeft op dinsdagavond 21 november de definitieve kandidatenlijst vastgesteld voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

De top vijf bestaat voornamelijk uit nieuwe namen: Op nummer 1 staat Sven Spaargaren. Hij is lijsttrekker, woordvoerder financiƫn voor de huidige VVD-fractie en in het dagelijks leven vermogensbeheerder. Hij wordt gevolgd door nummer 2, Edgard Creemers. Cremers heeft scheikunde gestudeerd en is zelfstandig ondernemer in de financiƫle dienstverlening. De nummer 3 op de lijst is Eric Bouw, die bij een bank werkt en tevens consultant voor Defensie is. Hij wordt gevolgd door Inge Oosterhuis-Gijsbers. Zij heeft een achtergrond in de zorg en is eigenaar van een computerwinkel. Nummer 5 op de lijst is Ruben van Duijvenvoorde die binnenkort zijn masters Bio-Farmaceutische Wetenschappen en Technische Bedrijfskunde zal afronden.

Even was er sprake van dat het zittende, 'groene' VVD-gemeenteraadslid Marcus Rolloos van de VVD-kandidatenlijst geschrapt zou worden. Dit is op 21 november niet gebeurd. "Ik dank de leden voor het vertrouwen. De strijdbijl is begraven."