Karen Welter, hier samen met haar rechterhand Jaleesa, heet alle nieuwe klanten van harte welkom in haar kwaliteitswinkel voor koffie, thee en chocolade. | Foto Willemien Timmers
Karen Welter, hier samen met haar rechterhand Jaleesa, heet alle nieuwe klanten van harte welkom in haar kwaliteitswinkel voor koffie, thee en chocolade. | Foto Willemien Timmers Foto:

Koffiemeulen geopend

ondernemen n Winkelgebied De Kempenaer is een bijzondere winkel rijker.

Op zaterdag 18 november opende op De Kempenaertraat 26 de nieuwe vestiging van speciaalzaak De KoffieMeulen zijn deuren. Het is de derde vestiging van De KoffieMeulen, die eerder zaken opende in Sassenheim en Heemstede.

De winkel aan De Kempenaerstraat onderging afgelopen weken een metamorfose in 'De KoffieMeulen-huisstijl'. Winkelmanager is Karen Welter, die samen met haar rechterhand Jaleesa, de klanten adviseert op het gebied van de lekkerste koffie, thee en chocolade. Karen: "Ik ben al jaren vaste klant bij De KoffieMeulen in Sassenheim vanwege de kwalitatieve producten en de frisse uitstraling van de winkel." Karen was jarenlang werkzaam in het bedrijfsleven, in de HR- IT-branche, maar het ondernemerschap lonkte al geruime tijd.
Voor koffie of een tussendoortje, kunnen klanten even gezellig plaatsnemen aan een tafeltje.