Ook dit jaar is er weer een Groot Sinterklaas Meespeelorkest.
Ook dit jaar is er weer een Groot Sinterklaas Meespeelorkest. Foto: PR

Groot Sinterklaas Meespeelorkest

muziek n Zondagmiddag 26 november kunnen kinderen meedoen met het Groot Sinterklaasorkest.

Het meespeelorkest wordt door JSR Kinderorkest en BplusC in het Da Vinci College georganiseerd. Het is bedoeld voor kinderen, die minstens een jaar les hebben op een muziekinstrument en graag kennis willen maken met een orkest.
Onder leiding van dirigent Bram Soentjens zullen de muzikanten van 7 tot en met 12 jaar gezellig samen sinterklaasliedjes gaan instuderen en uitvoeren. Grote kans dat, net als in voorgaande jaren, Sinterklaas en zijn Pieten een verrassingsbezoek brengen. Aan het eind van de middag kunnen familie en vrienden het muzikale resultaat komen beluisteren. Iedereen is hierbij van harte welkom.


Aanmelden

Wil je meespelen met het Groot Sinterklaas Meespeelorkest? Meld je dan aan op jsrijnstreek.nl of per mail via info@jsrijnstreek.nl of s.vandenburg@BplusC.nl.
Wil je al eerder in Sinterklaasstemming komen en vast wat liedjes oefenen? Bladmuziek voor jouw instrument vind je bij 'sinterklaasorkest' op: jsrijnstreek.nl en kun je gewoon downloaden en uitprinten.

Inloop en stemmen van je instrument is vanaf 13.30 uur. De repetitie start om 14.00 uur. Van 16.15 tot 16.30 uur volgt er een miniconcert. Gratis entree. Locatie: Da Vinci College, Kagerstraat 7, Leiden (grens Oegstgeest/Leiden).

Het JSR Kinderorkest repeteert een keer per week: In Oegstgeest: Repetities op woensdagen van 16.00 uur-17.30 uur: Basisschool De Kring, Rembrandt van Rijnlaan 26 Oegstgeest o.l.v. Bram Soentjens. In Leiden: Repetities op maandagen van 16.30 uur-18.00 uur: BplusC, Oude Vest 45 Leiden o.l.v. Stijn Schmeddes. Kinderen kunnen kiezen voor de repetitie in Oegstgeest (woensdag) of in Leiden (maandag). Voor meer informatie kijk op www.bplusc.nl of bel 0900-23 23 000.