Inwonersenquête

onderzoek n In het voorjaar van 2017 heeft de gemeente Oegstgeest, met ondersteuning van onderzoeksbureau Dimensus, een dorpsbrede enquête gehouden over verschillende thema's.

In totaal hebben 619 inwoners meegedaan aan deze enquête. De resultaten zijn verwerkt en worden binnenkort op de gemeentelijke website geplaatst.


O kom er eens knutselen

sinterklaas n Op woensdag 29 november om 14.30 wordt er zoals iedere week voorgelezen in de bibliotheek. Omdat de Sint en zijn pieten weer in Nederland zijn, wordt er een spannend sinterklaasverhaal gelezen, en kunnen alle kinderen daarna hun eigen schoentje knutselen. De schoentjes worden in de bibliotheek neergezet zodat de Sint ze 's nachts met iets leuks en lekkers kan vullen. Vanaf vrijdag 1 december mogen kinderen hun schoentje dan komen halen.

Woensdag 29 november om 14.30 uur in Bibliotheek Oegstgeest.
Voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar.


Concert A Balladeer bij Pecos

tafeltennis n Tafeltennisvereniging Pecos heeft vrijdag 1 december een artiest in huis. A Balladeer, bekend van Top 2000-hit Swim with Sam, komt voor een zogeheten huiskamerconcert naar de Thorn Tafeltennishal aan de Voscuyl. Dit bijzondere optreden geldt als aftrap van het 'Pecos Ping Pong café'. Tijdens de winterstop is er op vrijdagavond geen competitietafeltennis, dus heeft Pecos besloten de zaal open te stellen voor iedereen die eens een balletje wil slaan. Na het optreden, dat van 20 tot 21 uur duurt, zijn dan ook de bar én de zaal nog de hele avond geopend.


Surprises

sinterklaas n Op de donderdagavonden 23 en 30 november kan iedereen surprises komen maken in Het KunstKasteel. Tussen 19 en 22 uur is men welkom om te komen knutselen. Sint helpt met het krijgen van ideeen, maar het is wel handig als er van te voren een plannetje is. Elk uur aanwezigheid kost 10 Euro. Hulp en materialen zijn aanwezig. Rhijngeesterstraatweg 191. info@kunstkasteel.com of 06-23521164.