Pecos is er bijna

tafeltennis n Met Youri Soons dit keer in de hoofdrol klopte Pecos zaterdag hekkensluiter Disnierats met 7-3. Een plek in de promotiegroep van de eerste divisie tafeltennis is daarmee vrijwel verzekerd.

In de met 9-1 gewonnen thuiswedstrijd was het nog Soons die als enige een puntje liet liggen. Maar in Hoorn nam de Limburgse Pecosser revanche en voegde drie winstpartijen aan zijn totaal toe. Dat kwam temeer goed uit omdat zowel Tony Nader als Jop van der Wiel een mindere dag hadden. Kopman Nader leed zijn tweede nederlaag van de competitie, met Mark Bek als 'dader'. Jop van der Wiel moest diezelfde Bek feliciteren, en ook diens broer Sjoerd. De winst in het dubbelspel – voor de zesde keer in zeven wedstrijden – maakte de zevenklapper voor Pecos compleet.
Doordat Hilversum met 10-0 van VVV won, is de koploper nu volledig buiten bereik geraakt, maar tegelijk is de voorsprong van Pecos op de nummer vier in de stand opgelopen naar 18 punten. Dat betekent dat de Oegstgeestenaren zich verzekerd weten van een klassering bij de beste drie en daarmee een plek bij het zestal clubs dat in het voorjaar om promotie naar de eredivisie gaat strijden.
Komende zaterdag komt nummer drie Tempo Team, die nu zes punten minder heeft, op bezoek in de Thorn Tafeltennishal.


Gelijkspel BCO in Gouda

biljart n BCO/Paeoniapassion.com speelde vorige week tegen Hektisch Biljartschool/Frans van Kuyk een wedstrijd in de 2e divisie in Gouda. Beiden hebben tot nu toe vijf punten weten te behalen. Bob van Ingen Schenau wist zijn partij ruim naar zich toe te trekken, net als Robert Koster. Rens Hoeba verloor zijn partij, net als Paul Witteman.

Een duidelijk gelijkspel, en hiermee blijven beide ploegen precies in de middenmoot staan met 6 uit 6.