Afbeelding
Foto:

Bijeenkomst over duurzaam wonen in Oegstgeest

groen n "Wilt u ook een lagere energierekening en meer comfort in huis en ook nog bijdrage aan het verduurzamen van Oegstgeest? Kom dan naar ons Duurzaamheid café op 22 november in het Dorpscentrum", laat het bestuur van Duurzaam Dorp Oegstgeest weten.

22 november is een avond waar men veel informatie kan krijgen. "Maar misschien heeft u zelf goede ervaringen die u wilt delen. Ook is er gelegenheid met buurtgenoten afspraken te maken."
Deskundige sprekers zullen aanwezigen bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verduurzamen. Marcel van Dijk (architect), Stefan van der Laan (specialist op het gebied van zonnepanelen en warmtepompen) en een vertegenwoordiger van het Duurzaambouwloket zullen alles vertellen over isoleren en warmte opwekken. Voorbeelden van innovatief isolatiemateriaal, zonnepanelen en een warmtepomp zijn aanwezig.

Er zal ook ingegaan worden op de Warmtescan waarmee een ieder door middel van infrarood kan zien waar zijn woning warmte verliest. "Als er meerdere mensen uit uw buurt aanwezig zijn kunt u onderling afspraken maken om zo interessante korting te bedingen."
Woensdag 22 november, inloop vanaf 19.45 uur, Dorpscentrum Lijtweg Oegstgeest