Vanaf 8 november gaan ook jeugdige bakkers aan de slag in 'De Bakkerij' in het Dorpscentrum. | Foto PR
Vanaf 8 november gaan ook jeugdige bakkers aan de slag in 'De Bakkerij' in het Dorpscentrum. | Foto PR Foto: PR

Veel plezier met koken en bakken in het Dorpscentrum

cursus n Afgelopen week zijn bij de Stichting Evenementen in het Oegstgeester Dorpscentrum opnieuw een aantal cursussen van start gegaan. Naast dansen en djembé-spelen kunnen kinderen hier nu ook terecht om te koken en te bakken en op creatief gebied aan de slag te gaan. Aanmelden bij een aantal cursussen is op dit moment nog mogelijk.


Op maar liefst drie dagen opent het Kinderkookcafé dit seizoen haar deuren. Tijdens de eerste kooklessen van het nieuwe seizoen werden een heerlijke lasagnes gemaakt. Wekelijks worden heerlijke wereldgerechten gemaakt en nemen de culinaire kids telkens een smakelijke maaltijd mee naar huis.
De kooklessen worden begin december afgesloten met drie Kidsrestaurants, waar een heerlijk veel-gangen-diner wordt gepresenteerd.
Vanaf 8 november gaan ook jeugdige bakkers aan de slag in 'De Bakkerij' en worden allerlei heerlijke taartjes, cakejes en andere baksels bereid.
Begin volgend jaar is er speciaal voor jongere kinderen de cursus Kokkies en zijn er opnieuw plannen voor Kids Culinair: een culinaire variant voor oudere kookkids.
Instromen bij een aantal kookcursussen is nog beperkt mogelijk. De Bakkerij en Kokkies zijn inmiddels volgeboekt.
Aanmelden of meer info? Ga naar www.st-evenementen.nl of bel (071) 5171540.


Kinderyoga

Nieuw in het cursussenaanbod van de Stichting Evenementen zijn de speciale Kinderyoga-cursussen (4-7 jr./7-12 jr.) van professioneel yogadocente Jeannette Grootendorst-Nijhuis. Yoga helpt bij het verwerken van allerlei indrukken van school en dit schept weer meer ruimte in hun hoofd en lijf, wat meer rust in henzelf geeft.
Aanmelden of meer info? Ga naar www.st-evenementen.nl of bel (071) 5171540.