School- en Kerkdienst

kerk n Heb het lef eens…Al enkele jaren organiseert de Protestantse Gemeente Oegstgeest één keer per jaar een dienst in samenwerking met kinderen en leerkrachten van de christelijke Joris de Witteschool.

Zondag 5 november is er weer een School- en Kerkdienst in de Regenboogkerk, Mauritslaan 12 Oegstgeest. De dienst begint om 10.00 uur. De Joris de Witte haalde de Oegstgeester Courant met de opening van de Kinderboekenweek. Het thema was: 'Gruwelijk Eng'. Van de maskers die gemaakt zijn op de school zullen er een paar in de dienst te zien zijn. Leerlingen zullen er iets over vertellen. En dan maakt men de stap naar 'Lef hebben, dapper zijn'. "We maken er weer een mooie interactieve dienst van over allerlei soorten van 'lef hebben' die we tegen komen in het verhaal over generaal Naäman die ernstig ziek was en toch beter werd (2 Koningen 5)."
Er is een kinderjury die namen voor de soorten van lef keurt, de kerk mag meestemmen en mensen worden uitgedaagd om lef-verhalen van vandaag te vertellen. "Van harte uitgenodigd en als u kinderen of kleinkinderen hebt die niet op de Joris de Witte zitten: breng maar mee."


Gezellige avondmaaltijd

ontmoeting n De voordeur van de Rehobothkerk staat binnenkort weer open. Nu op woensdagavond 8 november van 18.00 tot 20.00 uur. De kerk wil alleenstaanden en singles van harte uitnodigen op deze avond voor een warme maaltijd. "Als je het niet zo breed hebt of je hebt gewoon zin in een gezellige maaltijd, voel je welkom!" Het adres is Lijtweg 1, dit is tegenover het Shell tankstation. "Je kunt jezelf opgeven per mail emmyteertstra@googlemail.com of met een briefje in de brievenbus van de kerk met naam, leeftijd en telefoonnummer. Dit kan tot en met 7 november."