Jubileumweekend Winkelcentrum Lange Voort

feest n Het eerste weekend van november viert Winkelcentrum Lange Voort officieel zijn 50-jarig bestaan. En wie jarig is, trakteert!

In dit weekend, waarin de gezellige feestverlichting al is aangestoken met lichtjes in alle takken van dertig bomen, is er veel te doen in het winkelcentrum.

Er lopen enveloppen-dames door het centrum waarbij iedereen een envelop mag trekken en kans maakt op een leuke prijs. In het midden van het winkelcentrum staat het Rad van Fortuin.

Bezoekers maken kans op veel prijzen

Wie het cijfer 50 heeft op de kassabon van een aankoop op 4 november bij een van de winkeliers van Lange Voort, mag een draai wagen aan het Rad van Fortuin. Draait men 50, dan maakt men kans op te gekke prijzen.


Voor de jonge bezoekers is er een ballonnenclown die de hele dag de leukste figuren maakt voor ieder kind.

Fototentoonstelling

Om 12.00 uur wordt de historische fototentoonstelling geopend door het komische duo Abraham en Sarah. Zij blijven de hele dag aanwezig.
Het winkelend publiek kan in iedere etalage een foto 'van toen' bewonderen

Als kers op de taart speelt in de middag het muziektrio de Bubbels.
Ook op zondag 5 november zit de sfeer er in het winkelcentrum opnieuw goed in. Naast de historische fototentoonstelling is opnieuw het muzikale trio aanwezig. Ook is er dan een braderie.