Dorpsstraat 60 verkocht

wonen n De gemeente Oegstgeest heeft de laatste van de drie woningen van het brandweercomplex aan de Dorpsstraat verkocht.

De brandweerkazerne zelf zal te koop worden aangeboden zodra er meer duidelijkheid is over de verhuizing van de kazerne naar Leiden.


Fusieclub krijgt nieuwe naam

voetbal n Komende zaterdag, 28 oktober, gaan de leden van de voetbalverenigingen Udo en Oegstgeest de naam van hun toekomstige fusievereniging kiezen.

Op 30 januari werd de naam OVV de Vossen aan de leden gepresenteerd. Over de naam en de wijze waarop de naamkeuze tot stand was gekomen, ontstond nogal wat commotie en onvrede. Daarom werd er een nieuwe procedure opgestart, en kunnen de leden nu aanstaande zaterdag kiezen uit vier verschillende namen, te weten OVV De Vossen, FC Oegstgeest (FusieClub Oegstgeest), UOC18 (UDO-Oegstgeest Combinatie 18) en VV De Voscuyl.
In totaal mogen bijna 1400 leden stemmen. Alle leden moeten naar het clubgebouw van zijn of haar club om een stem uit te brengen. Het stemmen vindt schriftelijk plaats, door middel van het aankruisen van de naam van keuze op een stemformulier. Op deze wijze zal er op worden toegezien dat ieder lid maar één stem uitbrengt.
De samengevoegde stemmen van beide verenigingen zullen zaterdag aan het eind van de dag op één plek geteld worden, waarna de nieuwe naam bekendgemaakt zal worden.


Voorzitter

ondernemen n Winkeliersvereniging Lange Voort heeft vorige week tijdens de algemene ledenvergadering Alexander Beekhuis tot nieuwe voorzitter gekozen.