Ronde Tafel wil graag helpen

service n De Ronde Tafel Oegstgeest ondersteunt goede doelen en maatschappelijke initiatieven niet alleen met geld, maar steekt ook graag zijn handen uit de mouwen om anderen te helpen.

Op zondag 26 november staan de 18 leden van de Ronde Tafel klaar om hulp te bieden aan anderen die dat nodig hebben. In het verleden zijn zij bijvoorbeeld met asielzoekers een middag gaan schaatsen en hebben zij hulpbehoevenden begeleid bij een klassiek concert.

Voor de volgende editie van dit initiatief is de Ronde Tafel nog op zoek maar ideeën. Ieder idee is welkom, als het maar bedoeld is om anderen te helpen. Het is ook niet nodig dat alle 18 leden meehelpen aan hetzelfde initiatief. Zo laten de heren ruimte om eventueel meerdere verzoeken te kunnen honoreren.

Goede ideeën kunnen gestuurd worden naar rondetafeloegstgeest@outlook.com


Dansen in het Dorpscentrum

plezier n Afgelopen week zijn bij de Stichting Evenementen in het Dorpscentrum de eerste cursussen van dit seizoen van start gegaan. Verdeeld over de week kunnen opnieuw tientallen kinderen genieten van een breed cursussenaanbod.

Zo kunnen kinderen meedoen met een cursus Street/Clipdance, Hip Hop of Hoop dance. Ook zijn er de danscursussen Peuterdans en K3-dans. Ook in de herfstvakantie zijn er dansworkshops.
Afgelopen donderdag is een nieuwe musical-cursus van start gegaan, waarin zingen, dansen en acteren aan bod zullen komen.
Na de herfstvakantie start de cursus Voice4Kids, een cursus waarbij zingen en performen centraal staat.

Aanmelden of meer info: www.st-evenementen.nl of bel 071-5171540.