Binnen Marente zijn er veel vrijwilligers actief. De jubilarissen werden vorige week in het zonnetje gezet. | Foto Marco van der Horst
Binnen Marente zijn er veel vrijwilligers actief. De jubilarissen werden vorige week in het zonnetje gezet. | Foto Marco van der Horst Foto:

Vrijwilligers in het zonnetje gezet

vrijwilligers n Binnen Marente zijn er veel vrijwilligers actief, zo ook in Oegstgeest.

De inwoners en medewerkers van alle locaties binnen Oegstgeest waarderen de inzet van deze 370 vrijwilligers enorm. Om deze reden was er op woensdag 27 september een feest in de grote zaal van Van Wijckerslooth georganiseerd voor de vrijwilligers om hen in het zonnetje te zetten voor hun inzet van afgelopen jaar. De avond had een Italiaans tintje.

Er waren bloemen en cadeaus voor de jubilarissen, een buffet met diverse maaltijden, een drankje en ijs met tiramisu gemaakt door de Harry de Krijger, kok van Marente.

Gedurende de avond speelde de Prince kwartet jazzband. Het feest was van 17.00 uur tot 20.00 uur, de aanwezige vrijwilligers genoten zichtbaar van het feest.

De volgende vrijwilligers vierden hun jubileum:

12½ jaar

Wille Blaas, Willy Blom, Zara Boukris, Truus Bunk, Henny van Denzen, Anneke van Dillen, Nico van Egmond, Elly Eilers-Meelers, Elly Flesz-Menken, Ida Gordijn-de Jong, Mieke Heddema, Co Hoebert, Jenny Hoebert-van der Leek, Lucia Hülters, Marijke Kloosterman, Inga Lichtendahl, Yanka van der Mark, Lia Plantsoen, Bas van Rijswijk, Leni Schrijvers, Marianne Smits, Bea Teesink, Cilia Verdegaal, Puck Witlam, Gabriel Niyitegeka, Jeanne van der Elst, Cora Smit en Raphael Martirossian.

25 jaar

Joan Dirkzwager en Beps Kanter.

Helaas lukte het niet alle jubilarissen om bij het feest aanwezig te zijn, zij zullen later hun cadeau overhandigd krijgen.