Afbeelding
Foto: PR

100 jaar LOHC

REÜNIE n Langzaam komt de honderdste verjaardag van hockeyclub LOHC in zicht.

Op 18 oktober is het de grote dag. In die (herfstvakantie-) week van 18 tot en met 21 oktober gaat LOHC het lustrum uitvoerig op allerlei manieren vieren. Zaterdag 21 oktober is het de LMHC/LOHC reünistendag. Een hockeystick, een bal en veel oud-teamgenoten zullen hier niet bij ontbreken. Hockeyen, borrelen, hapjes eten en veel gelegenheid tot bijpraten.

Van 14.00 tot 16.00 worden er onderlinge wedstrijden gespeeld. Wie ook weer eens op het veld wil staan met oud-teamgenoten, kan het team aanmelden bij Enne van Ham via mail: reunisten@lohc.nl

Van 16.00 tot 19:00 uur is er de Reünie van de eeuw.

100jaarlohc.nl


Het wonder van Fátima

religie n Honderd jaar gelden gebeurde in de weide aan de rand van het dorpje Fátima in Portugal iets bijzonders. Daar werden drie kinderen, Lucia, Fransisco en Jeint opgeschrikt door een verschijning. Het was een engel die verdere verschijningen aankondigde.

Het wonder heeft vanaf dat moment een grote impact en wereldwijde gevolgen.

Over dit spannende, ongelofelijk verhaal gaat de lezing van woensdag 4 oktober om 20.00 uur in de pastorie van de H. Willibrordkerk aan de Rhijngeesterstraatweg 35 in Oegstgeest. Dik Kompier bezocht de bedevaartsplaats Fátima en verzorgt de lezing hierover.

Locatie: Pastorie H. Willibrord kerk (loop voorbij de ingang van de kerk door naar de pastorie, ingang achterzijde kerk bij de keuken)
Datum en tijd: woensdag 4 oktober 2017 aanvang om 20.00 uur.

Voor meer informatie: dik.kompier@casema.nl