Nicole Pijnenburg-Verhoogt door de Rechtbank Den Haag beëdigd als toegevoegd notaris.
Nicole Pijnenburg-Verhoogt door de Rechtbank Den Haag beëdigd als toegevoegd notaris. Foto:

ADVERTORIAL

Nicole Pijnenburg-Verhoogt benoemd tot toegevoegd notaris bij Notariskantoor Van de Oudeweetering

Donderdag 7 september 2017 is Nicole Pijnenburg-Verhoogt door de Rechtbank Den Haag beëdigd als toegevoegd notaris bij Notariskantoor Van de Oudeweetering.

Haar notariële carrière begon in Oegstgeest toen zij tijdens haar studie Notarieel Recht werkzaam was bij Anneke Klein Lankhorst, de eerste notaris in Oegstgeest. Na het afronden van haar studie heeft zij enkele jaren gewerkt voor een middelgroot notariskantoor, waar zij haar interesse voor de ondernemingsrechtelijke praktijk ontwikkelde. In 2011 besloot zij terug te keren naar Oegstgeest om daar haar werkzaamheden binnen het notariaat voort te zetten, vanaf 2013 opnieuw bij een vrouwelijke notaris, Linda van de Oudeweetering.

Ondernemingsrecht

Naast het ondernemingsrecht houdt zij zich ook bezig met onroerend goedrecht en personen- en familierecht. Nicole Pijnenburg-Verhoogt: "Juist in de ondernemingsrechtelijke praktijk is het van belang dat cliënten ook naar hun persoonlijke situatie kijken. Wie gaat bijvoorbeeld de onderneming besturen op het moment dat u daartoe, om welke reden dan ook, (tijdelijk) niet in staat bent? En zijn uw huwelijksvoorwaarden, die zijn opgesteld toen u als ondernemer ging trouwen, eigenlijk nog wel up to date?"

Benoeming

Nicole Pijnenburg-Verhoogt: "Deze nieuwe fase in mijn notariële carrière is een mooie stap. De benoeming tot toegevoegd notaris is een bijzondere gebeurtenis. Door mijn benoeming kan ik nu zelf een zaak van begin tot eind behandelen, wat prettig is voor zowel de cliënt als voor mijzelf".


Makkelijker bewegen voor ouderen

senioren n Op donderdag 5 oktober is er een open les 'Makkelijker bewegen voor ouderen' om 11.45 uur in het Dorpscentrum.

In de lessen makkelijk bewegen leren deelnemers hoe ze dagelijkse bewegingen, zoals opstaan, bukken, lopen, achteromkijken en evenwicht houden met minder moeite kunnen maken. Daarnaast wordt het hele lichaam bewogen en wordt er gewerkt aan het soepeler blijven èn worden van uw hele lichaam. 'Makkelijker bewegen' is gebaseerd op de Feldenkrais methode. Feldenkrais is een praktische en efficiënte methode waarin men leert met aandacht en gemak te bewegen. Door bewust en met aandacht te bewegen worden lichaam en geest gestimuleerd. De lessen worden zittend op een stoel gegeven en zijn voor iedereen toegankelijk.

De wekelijkse lessen zijn op donderdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur, en worden gegeven door Henriëtte Middelkoop. (06-232 678 37).


Open dag met gratis yogalessen

bewegen n Komende zondag, 1 oktober, kan iedereen bij sportschool Jenergy aan de Clusiushof gratis yoga, pilates en bodybalance-lessen volgen tijdens de open dag.

Bezoekers kunnen gratis meedoen met een workshop, maar ook gewoon rondkijken vanaf 10.00 uur.
Je kan op deze dag een gratis Yoga workshop en verschillende lessen volgen, vrijblijvend rondkijken of meedoen. yoga@jenergy.nl.