De dames van LOHC 1 showden op een professionele manier de nieuwste collecties van mode- en brillenzaken in winkelgebied De Kempenaer. Ook andere winkels presenteerden zich. | Foto Willemien Timmers
De dames van LOHC 1 showden op een professionele manier de nieuwste collecties van mode- en brillenzaken in winkelgebied De Kempenaer. Ook andere winkels presenteerden zich. | Foto Willemien Timmers Foto:

Style & Fashion in De Kempenaer

trends n Afgelopen zaterdag kon het winkelend publiek genieten van een goed-georganiseerd Style & Fashion Event in winkelgebied De Kempenaer.

Er waren onder andere modeshows op een groot podium waar de vrouwen van LOHC Dames 1 de nieuwste collecties van de verschillende (mode)winkels aan het publiek toonden. Ze lieten zien dat ze ook buiten het hockeyveld hun mannetje staan.

Niet alleen kleding, maar ook brood van Bakkerij Hugo de Groot en mooie brillen werden geshowd. De modellen waren gekapt en gestyled door kapsalon Chef de Cabine. Overal in de straat kon men genieten van leuke aanbiedingen, en dat maakte de zaterdag nóg zonniger.

Bijna alle winkels in de De Kempenaerstraat en de Terweeweg doen mee aan een etalagewedstrijd. Het thema voor de etalages is 'herfst'. Het winkelend publiek kan tot 30 september meestemmen welke etalage zij het mooist vinden. De stembiljetten liggen bij de deelnemende winkels, die te herkennen zijn aan de poster op het raam. Onder de stemmers verloot Winkelgebied De Kempenaer een goodiebag ter waarde van 500 euro.