Afbeelding
Foto:

Start Grote Clubactie LOHC

inzamelen n Ook bij LOHC is de Grote Clubactie begonnen met als thema 'Scoren voor je Club'.

Bij de hockeyclub wil men het geld gebruiken voor het vieren van hun honderdjarig jubileum van 18 oktober aanstaande en de uitgebreide festiviteiten daaromheen.

Per team werden er tassen uitgedeeld voor de grote Clubactie. Alle LOHC-jeugd, vanaf de allerjongsten tot en met de C-elftallen, doet mee.

Al na anderhalf uur kwam de eerste volle kaart al weer binnen bij LOHC. Ilse Kakebeeke en Cornelie van der Horst (foto) van de ME 2 hadden enorm hun best gedaan.

Tot en met 28 oktober hebben alle junioren de tijd om zoveel mogelijk geld op te halenvoor het LOHC-Lustrum


Shawano's gaan voor duurzame houtopslag

inzamelen n Leden van Scouting Shawano's startten op zaterdag 16 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs bij hun buren, familieleden en bekenden om inkomsten op te halen voor hun club.

De scouts gaan net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst tachtig procent direct naar de club gaat.
Sanne Vega, clubcoördinator van Scouting Shawano's: "Dit jaar hopen wij met de opbrengst een duurzame oplossing voor onze houtopslag te kunnen bekostigen. Wij zouden ons bouw- en brandhout graag veilig en droog op willen slaan. Ook willen wij regenwater kunnen opvangen om bijvoorbeeld als bluswater bij onze kampvuren te kunnen gebruiken." Deze plannen maken deel uit van de beoogde nieuwbouw waar de Shawano's al een aantal jaar voor aan het sparen zijn.
Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december.

Afbeelding