De jeugd onder de 11 jaar is klaar voor het nieuwe Vv Oegstgeest-seizoen. Met een startmiddag leerden ze hun nieuwe team kennen. | Foto PR
De jeugd onder de 11 jaar is klaar voor het nieuwe Vv Oegstgeest-seizoen. Met een startmiddag leerden ze hun nieuwe team kennen. | Foto PR Foto:

Startmiddag bij VVO voor jongens en meisjes onder 11

voetbal n Woensdag 23 augustus was bij Vv Oegstgeest de aftrap voor de jeugd onder 11.

De jongens en meisjes konden na de vakantie tijdens balspelletjes kennismaken met elkaar met hun trainers. Het was een leuke middag voor de jongsten van de club, georganiseerd door de evenementencommissie. 's Avonds gaf jeugdcoördinator Lennart Zomer uitleg aan de ouders over de nieuwe spelvormen voor spelers onder 11 jaar.


LOHC winnaar Rabo-cup

hockey n Zondag 20 augustus waren de Rabo Leidse Kampioenschappen op Alecto. Zowel bij de dames, als bij de heren, ging LOHC met de beker naar huis.

Dit meldt hockeydenhaagleiden.nl.

Bij de heren drong Tweedeklasser Forescate verrassend genoeg door tot de finale. LOHC was na shoot-outs uiteindelijk te sterk, nadat de wedstrijd in de reguliere speeltijd in 1-1 was geëindigd.

ABN AMRO-Cup

Op donderdagavond 31 augustus spelen de mannenhockeyteams van Bloemendaal, Amsterdam en Pinoké tegen elkaar bij LOHC in een voorronde van de ABN AMRO Cup 2017. De wedstrijden beginnen om 20.00 uur en de toegang is gratis.

De ABN AMRO Cup is het jaarlijkse voorbereidingstoernooi waaraan alle Hoofdklasseteams deelnemen, meldt Unity.nu. Verdeeld over vier locaties spelen de twaalf teams op donderdag een voorronde. De uitkomsten zijn bepalend voor het programma op zaterdag, als de teams in actie komen bij HC Rotterdam. De voorronde wordt traditiegetrouw 'in de regio' gespeeld waarmee ABN AMRO andere door de bank ondersteunde verenigingen trakteert op een avondje tophockey.