Enthousiaste leerlingen en leraren bij The Rockschool. | Foto Petra-Wendy Wink
Enthousiaste leerlingen en leraren bij The Rockschool. | Foto Petra-Wendy Wink Foto: Petra-Wendy Wink

Gratis proeflesmaand bij The Rockschool

muziek n Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Ook bij The Rockschool staan de docenten weer te springen om samen met de leerlingen er een te gek muzikaal jaar van te maken.

"Wij zijn er om de leerlingen te steunen hun passie te vinden, het muzikale vuur in hen aan te wakkeren en brandend te houden. Of je nu starter bent of gevorderd, heb je de ambitie om naar het conservatorium te gaan of wil je gewoon lekker thuis, op de bank, een deuntje spelen? Bij The Rockschool ben je aan het goede adres. Wij leren je wat jij zelf wilt leren. Pop, Rock, Jazz," vertelt Ludwig Smith. "Wij helpen, ondersteunen en leren het jou."
Iedereen is van harte welkom om zijn of haar droominstrument uit te proberen tijdens een proefles op de nieuwe locatie. The Rockschool is sinds januari van dit jaar niet meer gevestigd in het Dorpscentrum maar in het bruisende hart van Oegstgeest, om de hoek van Het Beleg van Oegstgeest en recht tegenover Brasserie Streeder.

Eigenaar Ludwig Smith vindt dat naast het muzikale aspect ook het sociale aspect een belangrijke rol heeft in de ontwikkeling van de leerling. Met acht lesruimtes en een grote, gezellige ontvangstruimte met huiskamergevoel, is de nieuwe locatie de perfecte verzamelplek waar leerlingen en ouders elkaar kunnen ontmoeten om ervaringen uit te wisselen. Alles onder het genot van een kopje koffie of thee natuurlijk.

Het lesaanbod van The Rockschool: drums, zang, gitaar, basgitaar, piano/keyboard, saxofoon, Dj en producer-les.
Geïnteresseerden zijn van harte welkom op het nieuwe adres: Terweeweg 54C Oegstgeest.
Ga naar www.therockschool.nl of bel (071) 2000158 en reserveer een proefles.