Marjan Mirkhodsous in haar nieuwe zaak. | Foto Willemien Timmers
Marjan Mirkhodsous in haar nieuwe zaak. | Foto Willemien Timmers Foto:

Nieuwe salon aan de Clusiushof in Poelgeest

zakelijk n Op 1 augustus gaat hij open: de prachtige nieuwe zaak van Marjan Mirkhodsous aan de Clusiushof in Poelgeest die Jesica Beauty Kapsalon gaat heten. Haar droom om een eigen kapsalon en beautysalon te openen wordt dan werkelijkheid.

Door Willemien Timmers

Marjan (36) groeide op in Iran, waar haar moeder ook een salon had. Op haar twintigste kwam ze naar Nederland. "Van mijn moeders salon heb ik de naam voor mijn nieuwe zaak overgenomen, maar dat niet alleen. Als kind leerde ik al hoe belangrijk het is om naar klanten te luisteren en hun goed te helpen en te adviseren. Ik wil dat als mensen hier geweest zijn, dat ze een stukje mooier en met positieve energie de deur uit gaan. Daarnaast is het enorm belangrijk dat een salon kwaliteit levert; dat de behandelingen goed zijn." Dat laatste is aan Marjan wel besteed. In haar drukke leven heeft ze de afgelopen jaren kosten nog moeite gespaard om naast haar Iraanse diploma's ook haar Nederlandse papieren te halen.
"Ik vind het heel belangrijk om bij alles wat ik doe goed opgeleid te zijn, en de laatste trends en technieken te kennen," vertelt Marjan enthousiast. Zo heeft ze onlangs de Kappers Academy van Kinki in Rotterdam afgerond. Ook op het gebied van schoonheidsbehandelingen, manicure en pedicure volgde ze professionele opleidingen. "Door deze brede basis, het gebruik van goede producten van onder andere L'Oréal en Dr. Ron Kadir en een gezellige sfeer wil ik mijn klanten blijer, mooier en meer ontspannen hun dag laten vervolgen."
Bij Jesica Beauty Kapsalon kunnen van dinsdag tot en met zaterdag mannen, vrouwen en kinderen terecht voor alle denkbare kappersbehandelingen. Daarnaast zijn vrouwen er op maandag op afspraak welkom voor allerlei gezichtsbehandelingen, de mooiste nagels en ontharing van het hele lichaam. "Ik vind het fijn om op maandag in alle rust en privacy vrouwen een stukje mooier te maken. Ook vrouwen uit moslimculturen zijn van harte welkom. Als zij dat fijn vinden, gooi ik mijn zaak even dicht, en richt ik mij helemaal op hen. Zo kunnen zij in alle vrijheid genieten van mijn behandelingen."
Jesica Beauty Kapsalon aan de Clusiushof 7a is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00. (071) 2409472.
Meer informatie is te vinden op www.jesicabeauty.com. Daar is ook online een afspraak te maken.


Fusiewebsite binnenkort in gebruik

voetbal n Vv Udo en Vv Oegstgeest, die in september 2018 samen één voetbalclub zullen vormen, zijn in deze weken bezig met het inrichten van een aparte fusiewebsite. Dat melden beide clubs op hun websites.

Op de fusiewebsite komen op een overzichtelijke manier alle documenten te staan die te maken hebben met de fusie, zoals bijvoorbeeld het fusievoorstel van juni 2016 en de adviezen van de verschillende werkgroepen. Ook de actuele berichten over de fusie worden op deze site geplaatst. Er wordt ook een forum op ingericht waar leden hun mening kunnen geven over de fusie en het verloop van fusieproces.

De fusiebegeleidingscommissie (FBC) wil met de website de communicatie met de leden en andere belangstellenden verbeteren. De website zal benaderd kunnen worden via een link op de websites van beide clubs.

Het is de bedoeling dat de website vanaf 1 september operationeel is.