Afbeelding
Foto:

Nieuwe leden RvT Alrijne

toezicht n Per 1 juli is dorpsgenoot Rob Mudde bij de Alrijne Zorggroep benoemd als lid van de Raad van Toezicht. De Alrijne Zorggroep, bestaat uit drie ziekenhuislocaties alsook de Verpleeghuizen Leythenrode en Oudshoorn.

Bij Alrijne Zorggroep werken ruim 3800 medewerkers. Alrijne Ziekenhuis heeft 770 bedden, verdeeld over de drie ziekenhuislocaties in Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn. Er zijn 240 medisch specialisten werkzaam.
Rob Mudde heeft als aandachtsgebied organisatie- en transitievraagstukken. Dit gebied sluit goed aan op zijn werk als organisatie- en teamcoach bij & partners bv, bureau voor organisatiecoaching, waar hij veel opdrachten vervuld in de gezondheidszorg op het gebied van samenwerken, fusies en strategische allianties.
In het verleden heeft Rob Mudde tien jaar gewerkt bij het door hem opgerichte organisatieadviesbureau Twee of meer bv en was hij manager bij onder andere KLM, het ministerie van Veiligheid en Justitie en KPMG.
In Oegstgeest is Mudde zeer actief geweest binnen de Ronde Tafel en op Hockeyclub LOHC draagt hij zijn steentje bij als scheidsrechter, trainer en coach, dit jaar van het succesvolle Heren 2: Team Van Het Jaar, kampioen en gepromoveerd naar de Reserve Overgangsklasse.
Rob Mudde is in de Raad van Toezicht in goed gezelschap van de dames Corinca Moolenburgh (voorzitter), Ellen Maat, Ida Spelt en Mirjam de Bruin. De mededorpsgenoten Tom Groot en Jan Peter Duijvestijn maken de RvT compleet.


Corpus College wordt herhaald

leren n Gedurende vijf zondagen van september 2017 tot en met januari 2018 nemen Corpus en de wetenschappers van Stichting Brein in Beeld bezoekers mee in de magische wereld van het brein.

Kinderen tussen de 8 en 13 jaar die geïnteresseerd zijn in hersenen kunnen zich opgeven voor deze serie van vijf colleges die steeds inzoomen op een ander aspect van je wonderlijke brein. Voor het eerste college op 10 september wordt de spectaculaire 'reis door de mens' gemaakt. Na afloop van de colleges krijgen deelnemers een speciaal diploma. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.corpusexperience.nl/corpuscollege.