Het praktijkcollege van Hans Slabbekoorn werd enthousiast ontvangen.
Het praktijkcollege van Hans Slabbekoorn werd enthousiast ontvangen. Foto: PR

Koffieochtend

ontmoeting n Op vrijdag 14 juli is er de maandelijkse koffieochtend in de Regenboogkerk aan de Mauritslaan te Oegstgeest.

Iedereen is van harte welkom om 10.00 uur. De bijeenkomst staat open voor gemeenteleden en belangstellenden en is bedoeld om elkaar te ontmoeten.

Mevrouw A. van Heurn neemt geïnteresseerden deze vrijdag mee op de klanken van muziek. Die klanken komen uit de vleugel waarop zij zelf speelt.

Voor vervoer: (071) 5170435


Praktijkcollege in Moedig Voorwaarts

dierenwelzijn n Bij Manege Moedig Voorwaarts heeft dr. Hans Slabbekoorn een praktijkcollege diergedrag gegeven aan derdejaars studenten biologie.

Zo demonstreerde dr. Slabbekoorn op indrukwekkende wijze de interactie met een paard bij het longeren. Het praktijkcollege was zeer leerzaam en werd door de studenten enthousiast ontvangen.
Dr. Hans Slabbekoorn is Universitair Hoofddocent, aan de faculteit Biologie van de Universiteit van Leiden. Hij is specialist op het gebied van communicatie bij dieren en de invloed van industrie- en stadslawaai op vogels, vissen en zoogdieren.
Manege Moedig Voorwaarts aan de Wassenaarseweg in Leiden geeft paardrijles aan valide en minder valide kinderen en volwassenen.