Het sterke team FC Sjoerd (Oranjebuurt) won in de categorie 16 tot en met 19 jaar. | Foto PR Foto:

Buurtentoernooi 2017 bij UDO kent alleen maar winnaars

voetbal n De twaalfde editie van het Oegstgeester Buurtentoernooi van VV UDO kende dit jaar bijna alleen maar winnaars.

Hoewel de dag druilerig begon en de eerste wedstrijd in de regen gespeeld moest worden, brak al snel de zon door en waren de weersomstandigheden als vanouds! Een kleine domper was het niet op komen dagen van een van de seniorenteams, waardoor er in een van de poules minder wedstrijden gespeeld konden worden dag gepland. Gelukkig waren de teams uit de categorie 16 tot 19 jaar zo sportief om de gaten in te vullen en een extra potje te spelen tegen de senioren.

Natuurlijk waren er wel prijzen te verdienen en in de categorie 12 t/m 15 jaar was het FC Kebab (Bloemenbuurt) (foto) de winnaar van de beker. FC Sjoerd (Oranjebuurt) won in de categorie 16 t/m 19 jaar en de seniorenbokaal was voor Lakeside (Merenwijk) die in de zinderende finale de Peaky Blinders (Oranjebuurt) versloegen.