V.l.n.r.: Gemiva-begeleidster Wil van der Salm, René Horlings, moeder Horlinge en broer Werner Horlings.
V.l.n.r.: Gemiva-begeleidster Wil van der Salm, René Horlings, moeder Horlinge en broer Werner Horlings. Foto: PR

René Horlings: afscheid van Dorpscentrum

vertrek n Vrijdag 30 juni heeft René Horlings (56 jaar) afscheid genomen van het Oegstgeester Dorpscentrum. Zo'n vijftien genodigden waren naar het multifunctionele centrum aan de Lijtweg gekomen om hem nog één keer de hand te drukken.

In aanwezigheid van zijn moeder en zijn broer Werner luisterde René aandachtig naar de mooie woorden die over hem gesproken werden door Pieter Hellinga (Dorpscentrum Oegstgeest), Wil van der Salm (de vaste begeleidster van René via de Gemiva-SVG Groep), Diderik Selier (Stichting Evenementen en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk) en Fieke Sjoukes (PGO) en ontving hij een aantal mooie cadeaus.

René was maar liefst twintig jaar actief in het Gemeentecentrum en het Oegstgeester Dorpscentrum waar hij drie dagen per week allerlei hand- en spandiensten verrichtte: Van het klaarzetten van zalen voor het jeugdwerk tot diverse schoonmaak- en opruimwerkzaamheden. Een ding is nu al zeker: René zal enorm gemist worden, al is het alleen maar voor de vele vaste werkzaamheden die hij altijd deed en die nu door anderen gedaan zullen moeten worden.

René is zeker niet van plan om stil te gaan zitten: Hij zal nu nog meer die dingen gaan doen die hij zelf zo leuk vindt: van lekker fietsen tot het bezoeken van musea. "Bedankt voor alles wat je voor heel veel mensen hebt gedaan en bij alles wat je nog gaat doen: Veel plezier, gezondheid en geluk!" aldus Diderik Selier.