De winnaars van het gouden racket: Julian en Godert Diepenhorst. De gouden ster ging naar Dirk en Joost 't Hooft.  | Foto PR
De winnaars van het gouden racket: Julian en Godert Diepenhorst. De gouden ster ging naar Dirk en Joost 't Hooft. | Foto PR Foto:

Strijd om goud tijdens OLTC ouder-kindtoernooi

tennis n Zondag 2 juli streden kinderen en ouders samen om het gouden racket of de gouden ster tijdens het jaarlijkse ouder-kindtoernooi op OLTC.

De dag begon wat miezerig, maar gelukkig konden alle wedstrijden gewoon gespeeld worden. Er werd sportief gespeeld, maar er werd tegelijkertijd hard geknokt om het felbegeerde gouden racket voor de jongste jeugd en de gouden ster voor de oudere jeugd. Na afloop was er voor iedereen een heerlijk stuk pizza en telde de organisatie ondertussen de punten.

De winnaars van het gouden racket werden dit weekend: Julian en Godert Diepenhorst. De gouden ster ging naar Dirk en Joost 't Hooft. Naast deze mooie prijs mogen de trotse winnaars volgend jaar het toernooi organiseren.


OLTC is de op twee na oudste tennisvereniging van heel Nederland en is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB). De club heeft ongeveer 1500 leden. www.oltc.nl.


Avondvierdaagse 2017

wandelen n De 22e Oegstgeester Avondvierdaagse vindt plaats van dinsdag 5 tot en met vrijdag 8 september. De afstand per avond is 5 kilometer. De avondvierdaagse start traditiegetrouw op het Boerhaaveplein.

De routes van dit gezellige en sportieve evenement zijn aangepast en vernieuwd, scholen zijn op de hoogte en alle administratieve zaken zijn door de twee enthousiaste medeorganisatoren Gonnie en Elviera op orde gebracht. Net als vorige jaren kunnen er weer leuke opdrachten tijdens het wandelen worden uitgevoerd. Om de deelnemers hiervoor uit te dagen heeft Rob Heemskerk van snackkar 't Haasje elke avond een 'lekkere' prijs ter beschikking gesteld.

Ook dit jaar worden er tijdens de wandeling weer leuke wetenswaardigheden vermeld tijdens de route.
Hoofdsponsor Jumbo Peter de Jong zorgt mede dat dit sportieve evenement dóór en vóór Oegstgeestenaren kan blijven bestaan. Ook Ad van Nieuwland Tuinen, Fromagerie du Patron, Snackkar 't Haasje van Rob Heemskerk en Haarmode Dofferhoff dragen de avondvierdaagse een warm hart toe. Zij zullen de deelnemers voorzien van een natje en een droogje. De laatste avond zal feestelijk worden afgesloten met een muzikale intocht vanaf het Mien Ruyspark naar het Boerhaaveplein. Hier zal de laatste prijswinnaars van de opdracht bekend worden gemaakt. Uiteraard ontvangen de wandelaars een herinnering in de vorm van een medaille van de Nederlandse Wandelsportbond.

5 tot en met 8 september vanaf 18.15 uur op het Boerhaaveplein. www.bvhm.nl