Afbeelding
Foto:

Rijnlands wint scholentoernooi

tennis n Het spande er even om of het middelbare scholentoernooi bij OLTC wel door zou gaan. Het had die ochtend van 9 juni flink geregend en dat kwam de banen niet ten goede.

Tegen de tijd dat het toernooi begon, om half 1, waren de banen gelukkig weer bespeelbaar, dankzij de inspanningen van Max.

Het is de tweede keer dat dit toernooi voor scholieren wordt georganiseerd. 23 deelnemers van drie verschillende scholen (Rijnlands, Bonaventura en Stedelijk Gymnasium) hadden zich aangemeld. De leeftijd van de deelnemers varieerde van 12 tot 17 jaar. Zij werden ingedeeld op speelsterkte en speelden vijf rondes van dertig minuten. De leerlingen van het Rijnlands, gekleed in schooltenue, wonnen het toernooi.
Na deze gezellige tennismiddag konden de jongelui uitrusten op het terras van OLTC en genieten van een heerlijke barbecue.

Volgend jaar wordt er weer een middelbare scholentoernooi georganiseerd. www.oltc.nl


Spetterende eindvoorstelling

dans n Zaterdag 17 juni genoten meer dan 460 belangstellende van de jaarlijkse eindvoorstelling van Dansstudio Chee-Ling Oegstgeest in Theater Het Trefpunt te Warmond.

180 leerlingen dansten in de show 'De vier jaargetijden' de sterren van de hemel. De kleuters als schattige bijen en vlinders, die de harten van het publiek deed smelten. De hip hoppers met een spetterend lente fashion battle. Naar de stoere beach boys, buiten spelende kinderen, de regendans. De tieners als vallende bladeren, prachtige sneeuwvlokken. Alles was tot in de puntjes afgewerkt. Prachtige kostuums, mooie belichting, decor en swingende liedjes. Het was een groot feest.

De show werd afgesloten met alle kinderen op het podium die een warm applaus ontvingen van het publiek. Aankomend seizoen probeert Dansstudio Chee-Ling dit weer te overtreffen.

www.dansstudiocheeling.nl

Afbeelding