Het thema van de Jongste Jeugd Dag 2017 bij LOHC was 'Sterren, Stippen en Strepen'. | Foto PR
Het thema van de Jongste Jeugd Dag 2017 bij LOHC was 'Sterren, Stippen en Strepen'. | Foto PR Foto:

Jongste Jeugd Dag LOHC

hockey n Op zaterdag 17 juni organiseerde LOHC de Jongste Jeugd Dag 2017 voor de F-jeugd (6-tallen) als afsluiting van het hockeyseizoen 2016-2017. LOHC ontving maar liefst 36 teams van diverse clubs uit de gehele regio. De KNHB heeft de teams ingedeeld en zo kwamen deze dag bijna 290 kinderen naar LOHC.

De dag begon wat bewolkt, maar gelukkig liet de zon zich snel zien. Gedurende de dag waren er ook extra (hockey-) activiteiten waarbij mooie prijzen te winnen waren. Op het oefenveldje werden strafballen genomen tegen twee echte keepers. Sportways organiseerde de Sportways Skills met diverse spellen op veld 3 en hier is zelfs een driedaags hockey-dagkamp van Sportways gewonnen bij LOHC in de eerste week van de zomervakantie.

Het thema van de Jongste Jeugd Dag 2017 was 'Sterren, Stippen en Strepen'. Alle teams hadden enorm hun best gedaan om zo goed mogelijk verkleed deze dag het veld op te gaan. Het IJs van Oegstgeest had voor alle kinderen een ijsje en Jumbo Peter de Jong heeft weer enorm geholpen in het verzorgen van de lunches. Favoriet Sport heeft ervoor gezorgd, dat alle kinderen deze dag een winnaar waren en in de prijzen vielen. Ze gingen allemaal met een mooie hockeysticktas naar huis én met een medaille van de KNHB.

Afgelopen zaterdag 24 juni organiseerde LOHC het D-Day Breedte Toernooi 2017 voor de D-jeugd. Deze dag ontving LOHC twintig teams, ongeveer 290 kinderen van wederom diverse clubs uit de gehele regio. Gedurende de dag werden strafballen genomen waarbij mooie prijzen te winnen waren. Ook was er een buikschuifbaan gesponsord door Nationale Sportkampen.