De organisatoren Jan-Willem Bom, Aad van der Burg, Rick, Rob en Henk Heemskerk en Pieter Walvaart. | Foto: Wil van Elk
De organisatoren Jan-Willem Bom, Aad van der Burg, Rick, Rob en Henk Heemskerk en Pieter Walvaart. | Foto: Wil van Elk Foto: Wil van Elk

30 juni Poldercross

bagger n Nog maar een paar dagen en dan barst het poldergeweld weer los. Voor stoere deelnemers is er op vrijdag 30 juni de 32e Heemskerk Poldercross, het ultieme sportspektakel voor de breedtesport.

De voorbereidingen zijn in volle gang, en alles verloopt volgens de organisatoren volgens schema.
Vrijdagavond 30 juni om 19.30 zal de burgemeester van Oegstgeest, Emile Jaensch, het startschot lossen bij de Flora in Rijnsburg. Dat beginpunt is vanuit Oegstgeest lopend makkelijk te bereiken vanaf de Almondeweg (onder de snelweg doorlopen en dan het pad langs de snelweg volgen). Na de start zullen de deelnemers zich door de polders begeven om op het Boerhaaveplein te finishen.


Ook dit jaar zal het weer druk worden omdat ook veel regiogenoten naar de Poldercross komen.


Deelname is op eigen risico, en goed kunnen zwemmen is een vereiste.

Inschrijving is mogelijk bij Snackbar 't Haasje op het Boerhaaveplein en deelname kost €6,00. Ook bij de start kan nog worden ingeschreven.

feest

Na afloop barst het Midzomeravondfeest los op het Boerhaaveplein, waar de Jay Bodean band en DJ Double U de muzikale omlijsting zullen verzorgen, onder het genot van een lekker drankje.

Vrijwilligers

Rob Heemskerk kan samen met de andere organisatoren nog wel wat vrijwilligers gebruiken. Inlichtingen en opgave: 06-22695796.