Twee trotse leden van de ouderraad (Perry Notenboom en Gabie Devaney) met de cheque van 715 euro.
Twee trotse leden van de ouderraad (Perry Notenboom en Gabie Devaney) met de cheque van 715 euro. Foto:

Daltonschool Oegstgeest haalt 715 euro op voor Stichting van het Kind

feest n Op zaterdag 10 juni organiseerden de ouderraad samen met het docententeam van Daltonschool Oegstgeest weer het tweejaarlijkse zomerfeest.

Alle leerlingen met hun ouders waren welkom. Dit jaar was het thema 'De wereld op zijn kop, winter in de zomer'. De kinderen konden schminken, ijsbeertjes vangen, Olafje prik spelen, rolschaatsen op een net echte ijsbaan en uiteraard was er koek-en-zopie. De ouders hadden flink hun best gedaan en allerlei lekkernijen gemaakt.

Ook dit jaar waren er weer vele lokale ondernemers uit Oegstgeest die kosteloos mooie prijzen beschikbaar hadden gesteld voor het 'geluksgetallenspel'.

Mede dankzij deze prijzen was de opbrengst van maar liefst 715 euro. Dit bedrag gaat naar Stichting van het Kind, die zich inzet voor kinderen die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen.


Beursplein 071 in Oegstgeest

ontmoeting n Op 14 november zal in Oegstgeest een levendig Beursplein plaatsvinden. Op dit regionale evenement zullen bedrijven en non-profit organisaties en initiatieven uit Oegstgeest, Leiderdorp en Leiden elkaar ontmoeten. Bedrijven en non-profit organisaties kunnen zich aanmelden via Annemieke@i-doe.nl of (071) 5160476.