Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Fysio-care opent na de zomer op Boerhaaveplein

gezondheidszorg n In september opent de nieuwe praktijk voor fysiotherapie 'Fysio-care' haar deuren.

Al jaren is er een praktijk op het Boerhaaveplein die herkenbaar is met 'fysiotherapie' op het dak. Vanaf september zal in ditzelfde gebouw een nieuwe frisse start worden gemaakt door Xander de Keizer.


"Fysio-care zorgt, ontzorgt en stimuleert tot bewegen," aldus Xander de Keizer, algemeen fysiotherapeut en mede-eigenaar. "We richten ons op fysiotherapie, manuele therapie en kinderfysiotherapie. De praktijk wordt een rustige, kleinschalige en gezellige omgeving, waar persoonlijke aandacht en kwalitatieve zorg centraal staat."
Xander de Keizer heeft zijn roots in Oegstgeest liggen. Zijn kinderjaren heeft hij in dit dorp doorgebracht. Tijdens zijn studietijd heeft hij jaren in snackbar 't Haasje gewerkt. En de laatste acht mooie jaren heeft hij gewerkt als fysiotherapeut bij Sport Medisch Centrum Oegstgeest.

Nu is het tijd voor een nieuwe stap. "Het is altijd een wens geweest om een eigen praktijk te starten en die mogelijkheid is er nu. Hoe mooi is het om na een aantal jaar, weliswaar niet in een snackbar, maar in een prachtige, huiselijke fysiotherapiepraktijk, terug te keren naar het Boerhaaveplein."

Xander de Keizer kijkt uit naar het openen van de nieuwe praktijk aan het Boerhaaveplein.| Foto Willemien Timmers