Het Family Fun Festival in Oegstgeest-Noord was als wijkfeest een zeer geslaagde primeur. | Foto Wil van Elk
Het Family Fun Festival in Oegstgeest-Noord was als wijkfeest een zeer geslaagde primeur. | Foto Wil van Elk Foto: Wil van Elk

Zonnig wijkfeest in Haaswijk

Wijkfeest n Haaswijk en De Morsebel stonden zaterdagmiddag 17 juni op zijn kop tijdens een Family Fun Festival voor kinderen tot achttien jaar in het Mien Ruyspark.

Door: Wil van Elk

De buurtvereniging Haaswijk en De Morsebel hield samen met de wijkpartners Stichting Kinderopvang Oegstgeest, Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden Holland en basisschool Joris de Witte een groots wijkfeest. Onder andere de gemeente en het Cultuurfonds Oegstgeest gaven een financiƫle bijdrage.

Een stralende zon, een heerlijk ijsje van Snackbar 't Haasje, voor deze gelegenheid van het Boerhaaveplein naar het Mien Ruyspark verkast, en gezellige muziek en gezang waren de ingrediƫnten voor dit gezellige wijkfeest in het park.

Het was ook genieten op een springkussen, stormbaan, eten en drinken, schminken, zwaardvechten, vogelshow, voetbalspel en hoepelen. Voor de volwassenen was het een uitstekende gelegenheid om de buurt en haar bewoners te ontmoeten.

Voor de buurtvereniging was het een geslaagde nieuwe versie van het aloude Pleintjesfeest.