Afbeelding
Foto:

Gratis workshops voor vrijwilligers

leren n Op 23 juni zal een dag vol dynamische, energieke, inspirerende en interessante workshops plaatsvinden. Deze workshopcarrousel is bedoeld voor vrijwilligers uit Leiden en omgeving.

De workshops worden gratis aangeboden door Verder: dat is het scholingsplatform voor iedereen die zich vrijwillig inzet.
In de ochtend en middag is er voor ieder wat wils: van dansen tot gesprekstechnieken, van persoonlijke ontwikkeling tot praktische handvatten voor vrijwilligerswerk, van serieus tot lol en van inspanning tot ontspanning.
Vrijwilligers kunnen zich tot en met maandag 19 juni inschrijven voor een of meerdere workshops. Voor informatie en inschrijven zie: www.i-doe.nl/agenda.


Originele ansichtkaarten

creatief n Ontwerpstudio Het Papierburo uit Oegstgeest heeft naar aanleiding van haar expositie in de bibliotheek aan de Lange Voort (nog tot 30 juni te bekijken) een serie kleurige ansichtkaarten gemaakt met foto's van herkenbare locaties in Oegstgeest.

De kaarten zijn te koop voor €1,50 bij de Rijnlandse Boekhandel.


Tennisles voor jeugdleden

sport n De tenniscommissie van v.v. UDO wil in samenwerking met de tennisschool, 'I'M Tennis', alle voetballende jeugdleden de gelegenheid geven om een aantal tennislessen te volgen.

Bij voldoende belangstelling zal de tennisschool gedurende vijf weken een uur per week op zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur tennisles geven.

De kosten voor vijf maal een uur les bedragen €25. De huidige planning is 10 juni, 17 juni, 24 juni, 1 juli en 8 juli. Afhankelijk van de belangstelling kunnen de uren worden aangepast.

Opgeven kan via de tenniscommissie, bij Ria Hoogervorst, via emailadres tennis@vvudo.nl. Vermeld hierbij de naam van de jeugdspeler en het team waarin hij/zij het afgelopen seizoen heeft gevoetbald.

De aanbieding geldt voor alle jeugdspelers tot en met JO19.


Concerten in de Waterlelie

muziek n Op zondagmiddag 11 juni van 13.30 uur tot ca. 15.30 uur is er weer muziek in de Waterlelie in de Leidse Hout. Van 13.30 tot 14.15 uur treedt Muziekvereniging Nieuw Leven op, en aansluitend vanaf 14.45 uur de Franciscus Band Leiden.

www.vriendenvandeleidsehout.nl