In januari van dit jaar trad het Bergen Popkoor uit Oegstgeest op in Paradiso in Amsterdam. | Foto PR
In januari van dit jaar trad het Bergen Popkoor uit Oegstgeest op in Paradiso in Amsterdam. | Foto PR Foto:

Optreden Bergen Popkoor in Streeder

muziek n Op woensdag 14 juni treedt het Bergen Popkoor uit Oegstgeest op in Brasserie Streeder.

Drie jaar geleden is dit koor van muziekschool Bergen Muziek opgericht en het bestaat nu uit 25 enthousiaste leden onder leiding van de swingende Sylvia Costa.
Dat het Bergen Popkoor alleen uit vrouwelijke leden bestaat, is geen bewuste keuze. Het koor zou dolgraag aangevuld willen worden met een aantal mannenstemmen. Het afwisselende repertoire bestaat uit popliedjes met nummers van bijvoorbeeld Adele, Robbie Williams, Amy Winehouse, Justin Timberlake en The Lau. Het Bergen Popkoor heeft inmiddels aardig wat optreedervaring en heeft in januari van dit jaar zelfs in Paradiso mogen zingen.
Het belooft een gezellig optreden te worden op 14 juni, met de mogelijkheid voor het publiek om mee te zingen. Interesse? Kom luisteren en zing mee! Het optreden start om 21.00 uur (inloop vanaf 20.30 uur).


Openluchttheater Leidse Hout opent zomerseizoen met gratis festijn

muziek n Op zondag 11 juni opent Openluchttheater Leidse Hout het seizoen met een gratis openlucht-festijn.

Eerst luisteren naar Prokofiev's Peter en de Wolf door Nonet. Dan een 'knallende' opening van het nieuwe seizoen door Wil van de Meer (PS|theater). En vervolgens optredens door verschillende leerlingenbandjes van de Bonaventura. Daarna Open Podium met een aangrijpende eenacter, verschillende singer songwriters, een doedelzakband en oude muziek in een nieuw jasje. Tussen de voorstellingen door marcheert de Stille Fanfare binnen. De afsluiting mag niemand missen: theatergame 'Verdwaald in een Midzomernachtsdroom' door Joris Albeda van de Acteerschool Rotterdam.

De toegang is alleen deze keer gratis. Optredens van 14.00 tot 22.30 uur
Het Openluchttheater Leidse Hout is 'het groenste theater in de regio' en ligt op de grens van Leiden en Oegstgeest in het volkspark de Leidse Hout.

Kijk op www.oltleiden.nl of volg het openluchttheaterleidsehout op Facebook.

Afbeelding