Afbeelding
Foto:

Daniëlle Vis regio kampioen op 50 meter schoolslag

zwemmen n Na een zilveren race op de 200 meter schoolslag afgelopen zaterdag, was het zondag goud voor de Oegstgeestse zwemster op de 50 meter schoolslag.

Met een gouden, twee zilveren en twee bronzen medailles zijn de regio-kampioenschappen succesvol voor haar verlopen. Ook haar oudere zus Anouk heeft een prima kampioenschap achter de rug, op alle door haar gezwommen afstanden wist ze haar pr's scherper te stellen. Helaas voor haar geen podiumplaats.
Beide dames kunnen zich nu opmaken voor de NJJK die van 15 tot en met 18 juni gehouden worden in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven.


Kagerplas: Open dag waterskiën / wakeboarden

kennismaken n Heb je altijd al eens willen waterskiën of wakeboarden? Dan is er nu de kans om deze droom te verwezenlijken. Op 11 juni aanstaande kunnen geïnteresseerden kennismaken met de sport tijdens de Nationale Open Dag.

Ervaren instructeurs leren deelnemers de vaardigheden van deze geweldige sport. Vallen en opstaan horen bij het lot van een beginnend skiër maar als je eenmaal staat zul je genieten van een ongekende vrijheid op het water.

Ski- en Wakeboard Vereniging Kagerplas (SWV) staat te popelen om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de sport. Voor een kleine bijdrage van €7,50 krijg je de kans om te ervaren hoe gaaf het is om achter een echte Ski-boot te hangen. Kinderen tot 12 jaar mogen zelfs geheel gratis deelnemen.

De locatie van het evenement is Restaurant 't Kompas, Julianalaan 58 op Kaageiland.

Van 12.00 tot 17.00 uur staan de mensen van SWV - Kagerplas klaar. Uitrusting is uiteraard aanwezig. Het is wel handig om zelf een zwembroek en een handdoek mee te nemen. In verband met beperkte parkeerruimte: auto op de vaste wal achterlaten en vervolgens het pontje nemen.

Kagerplas hoopt veel mensen te zien op 11 juni.

Meer info op www.swv-kagerplas.nl